-
Podobna zawartość
-
Przez adasiorek
jakie macie pilarki spalinowe no i elektryczne
sam posiadam pilarkie sthila MS 023 juz (leci jej 10 rok)
nie miala jeszcze powazniejszych napraw chodzi mi o silnik
na marginiesie mam jeszcze myjkie sthila i zamierzam jeszcze kupis kose spalinowa sthila pasuje mi ta firma a i do serwisu mam 1km
-
Przez FunJohnDeere
Witam,
Szukałem podobnego tematu jednak żadych konkretów nie znalazłem ;(
Posiadam prasę Z224 z 84r. Mam problem który objawia się tym iż przy większym poborze masy prawdopodobnie przeskakuje łańcuch i zrywa zębatke iglić i gnie iglice. Została założona przeciwwaga i ndal to samo. Poprostu ręce opadają, co założysz nową zębatke to 3 - 4 zęby urwane. Dzieje się tak jak już wcześniej mówiłem, gdy prasa jest obciążona i tłok poberze trochę więcej masy. Nie jest to jakieś duże obciążenie, poprostu zwykła praca przy 1600 obr/min (c360). Proszę o pomoc, może ktoś miał już kiedyś taką sytuację pozdrawiam
-
Przez arkadix4
Witam, mam pytanie czy wszystkie łańcuchy podajnika muszą mieć tą samą długość? Czy muszę kupować nowy czy też mogę go skrócić (konkretnie lewy patrząc od strony kombajnisty).
Pozdrawiam
-
Przez weasprox
Witam wszystkich
Dziś miałem takie zajście, że chciałem pociąć pniaki drzewa i odpaliłem piłe na 2 miesięcznej mieszance paliwowej. Piła po wielu próbach odpaliła, ale zaraz gaśnie i nie wiem co się mogło stać, czy mogą to być pierścienie ?
Z góry dzięki za odp.
-
Przez lgruchala
Pękł mi łańcuch w komorze formujacej bele. Pękł mi z jednej strony. Cży może ktoś mi podpowiedzieć jak to naprawiać?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Łańcuch morra MR 1200
Bergman royal 28s