Sprawdź MF 3065 - Dziwne stukanie podczas jazdy na AgroTesty.pl
Massey Ferguson 3065 Dane Techniczne
-
Podobna zawartość
-
-
Przez LTZ55a
Witam, widzę, że w tym dziale dużego ruchu nie ma, ale zapytam. Czy miał ktoś tak, że przy pełnej beli, podczas otwierania klapy zamek po ktorejś ze stron uderzał głośno w zderzak, do którego przykręcona jest dolna pokrywa? Wydaje mi się, że winna jest zbyt twarda sprężyna, bo uderzenie jest dość mocne. Natomiast z lewej strony nie ma tego uderzenia.
-
Przez Zet7211MF6140
Witam.
Jak odpowietrzyć hamulce w tym masseyu? Dodam że na ręcznym hamuej ostro a na nożnym na prawe w miare a na lewe wogóle. I dodam jeszcze że posiada on pneumatyke dwuobwodową.
-
Przez marwasz199117
Witam,mam problem z biegami w mf 3065,nie moge włączyć biegu 1 i 3 a 2 i 4 wskakują ale z lekkim oporem i po rozgrzaniu się oleju słychać głośny gwizd ze skrzyni przy szybszej jeździe.Stan oleju w normie,żadna kontrolka nie świeci,żółw-zając przeskakują bez problemu
-
Przez miles3147
Witam. Ostatnio w 4514 zrobiłem remont podnośnika. Pompa została zregenerowana oraz zostały dołożone dwa siłowniki wspomagające. Mam takie pytanie do Was czy też macie w swoich 4514 i pochodnych tak, że z tylnego mostu są takie głośne stuki? Stukanie jest głośniejsze im maszyna zawieszona na podnośniku jest cięższa i występuje wtedy gdy ciągnik ma utrzymać maszynę na jednej wysokości. Przy podnoszeniu i opuszczaniu jest cisza. To tak ma być? Czy coś jest nie tak?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Średnica wału jezdnego Claas Mercator 75 i inne pewno też
John Deere 5080R I Kuhn GA7501+