Montaż zębów RAU RE 25 Rototiller
-
Podobna zawartość
-
Przez Mikua
Cześć,
w jaki sposób zamontować pierścienie olejowe?
oglądałem 2 filmy na YT i na każdym olejowe są inaczej założone,chodzi o te dolne co sa pod tymi co maja te półokrągłe wcięcia
przykład:
a tu sa inaczej
Ktory mozntaż jest poprawny? cze nie ma to znaczenia?
-
Przez chuck00
Orientuje się ktoś z Was jak w miarę sprawnie zamontować gniotownik w 695SL? Trzeba zdemontować przednie lewe koło i z tej lewej strony próbować czy jakoś inaczej?
-
Przez MateuszStaczyk
Witam. Prowadzę gospodarstwo 12 hektarowe. Chciałbym się zorientować nad możliwością dorobienia z gospodarstwa ( sprzedaje zboże i rzepak). Mam dostęp do łąk, które mogę kosić. Zastanawiam się nad;
- bydłem: opasać byczki do wagi ciężkiej, opasać jałówki lub opasać cielaki do 300kg
-świnie: niby ASF ale może warto spróbować zainwestować w maty itp. ( mieszkam na Dolnym Śląsku także daleko od ognisk)
-owce; wejść w pakiet rolno-środowiskowy i hodować rasę mateczną
-króliki- mała ferma i np; sprzedawać tuszki do restauracji
Dysponuje budynkiem, który był kiedyś chlewnią a obecnie stoi pusta. Co radzicie? Nie piszcie że idź do pracy bo już chodzę, a przydały by się pieniądze ( nie potrzebuje sum z czteroma zerami ) np na jakieś maszyny czy coś do domu.
-
Przez pWnedMTZ
Witam, jestem posiadaczem Rabewerka wmke 2.5 m. Można nim pracować z wałkiem na 1000 obrotów ? Na agregacie nie ma żadnej wzmianki o obrotach dlatego niezbyt jestem pewny czy czegoś nie uszkodzę :/ Z góry dzięki za odpowiedzi :) -
Przez kucharz457
Witam potrzebuje pomocy posiadam opryskiwacz Rau z komputerem QUANTOTRON TX
są tam dwie ikony nie wiem od czego, żadnej reakcji nie zauważyłem może toś posiada przy swoim i powie od czego są czy są wogóle istotne,przydatne.
chodzi mi o klawisze z prawej strony na dole . ten z belak i ten z opryskiwaczem(dyszlem)
-

Rekomendowane odpowiedzi
Osłona na heder w tych trudnych czasach żniw
Gruber 11 zębów