-
Podobna zawartość
-
Przez nowakm6
Witam moje nioski z wolnego wybiegu padają. Początkowo zaczyna im puchnąć jedna strona głowy a potem cała, oczy pozamykane. Maja duże problemy z oddychaniem, dzioby pootwierane i charczą. Proszę o pomoc. Pozdrawiam
-
Przez jasie241
drodzy forumowicze mam bardzo poważny problem z sąsiadem ponieważ gdy wypuszczam owieczki z owczarni aby się pasły to sąsiad strzela petardami bo zauważył że gdy strzela to owce się boją i uciekają do owczarni. P roszę o pomoc jak można tego sąsiada załatwić.Czy policja coś poradzi czy może jakaś inna instytucja pomoże proszę o pomoc z góry dziękuje i pozdrawiam
-
Przez Gość BaszaPasza11
Witam. Interesuje się założeniem hodowli owiec kameruńskich. Na początek myślę nad 4 samicami i 1 samcem. Chciałbym się dowiedzieć jak do tego podejść. Co mogę im dawać oprócz trawy lub siana? A jeśli chodzi o siano to ile snopków z polskiej prasy Sipmy z224 potrzeba na wykarmienie tych 5 sztuk przez rok? Na pewno chciałbym zacząć je rozmnażać więc też proszę o porady. Pastwisko mam gotowe, oraz stajenke mam w planie postawić.
-
Przez Pasja
Witam! Mam dylemat, kupiłem miesiąc temu owce kameruńską. Sprzedawczyni nie wiedziała do końca czy jest kotna wiecie jak na 100% sprawdzić czy jest kotna? Z góry dziękuję!

Rekomendowane odpowiedzi
Nieszczelność cyklop t 214/3 nowy typ
Wały posiewne