Jak dobrac zamienniki opon do NH TS115?
-
Podobna zawartość
-
Przez MarcinBelarus
Witam. Mam ursusa 1012 i chce założyć mu z przodu opony na balonie, tzn. małe a szerokie takie jak przy rozrzutniku przykładowo.
Jeśłi ktoś robi taką zamianke niech napisze jaki koszt i co potrzebne do zrobienia tego.
Druga sprawa, jest taka iż chce zalożyć bliźniaki z tyłu, same opony przykręcane odpowiednimi uchwytami do felgi. Zakładał ktoś samą opone czy z felgami tylko?
Pozdrawiam.
-
Przez Tomek1209
Mam zamiar kupić k100 i nie wiem na jakich oponkach wziąć wyższych czy niższych?????????
-
Przez MafiaDG
Witam wczoraj pojechałem talerzować i jak wracałem to opona prawa tylna wystrzeliła i mam pytanie jakie opony teraz nowe oby dwie kupić żeby z przednimi stomilami się zgrywały ??
-
Przez darek1987
Witam ślizga mi się sprzęgło w r3 evo 2500 h pracy z ładowaczem czołowym, rozpołowiłem traktor i niestety do wymiany jest nie tylko tarcza ale i docisk. Przeczytałem na forum że to wszystko przez zastosowaną tam tarczę ceramiczną więc chciałbym ją teraz zmienić na mineralną niestety jest problem z ich dostępnością a poza tym cena mineralnej jest bardzo zbliżona do ceramicznej ok 1000zł. Na internecie można znależć tarcze mineralne o takich samych wymiarach za 500zł ale w specyfikacji tych tarczy nie ma mojego modelu ciągnika tylko starsze i nie wiem czy będzie pasowała a nie chcę wyżucic w błoto kasy może ktoś już próbował zakładać zamienniki i mógłby podać ich numery katalogowe ewentualnie sklepy w których można je dostać. Tarcza oryginalna ma numer katalogowy 0.012.7095.3/20 wymiar 325mm 36x40mm wałek 24zęby.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Wybór opon 16,9R34 (420/85R34)
Taurus