ASF na 600 warchlakach
-
Podobna zawartość
-
Przez grzesiuc2
Witam
Sprzedam kombajn Sampo Rosenlew 600.
Maszyna stoi do obejrzenia w miejscowości Krajanka (powiat wieruszowski, łódzkie).
Zdjecia do obejrzania - http://olx.pl/oferta/sampo-rosenlew-600-CID757-ID4Sl8H.html#373001d4ca
Kombajn w ciągłym użyciu, sprawny, dużo części oryginalnych.
Jestem osobą prywatną, rolnikiem, maszyna pracowała u mnie na 18 ha.
Zapraszam do obejrzenia oraz do kontaktu telefonicznego - 502378126.
Cena 28 000 brutto do negocjacji.
-
Przez Dominik98
Posiadam kombajn Bautz 600 z 1963r. Problem jest taki że obróciło mi panewkę na wale i pękł mi tłok. Czy wiecie skąd wziąść części i w jaki sposób go wyremontować, lub jaki inny silnik by pasował.?
-
Przez Tomkon91
Witam, zakładam nowy wątek związany bezpośrednio ze "świeżą aktualizacją" planu bioasekuracji na terenach zagrożonych ASF. Proszę o Wasze opinie, zapytania, sugestie etc. Pozwólcie że pierwszy zadam pytanie - co myślicie o "podwójnym płocie" budynków w systemie otwartym, i jak w ogóle ustawa widzi termin "wolny system" (jakieś konkretne wytyczne)?
-
Przez Elrond
Witam, farmer podał informację o znalezieniu w stawie 3 martwych dzików w gminie Czarnków na Wielkopolsce, próby poszły do badania.
-
Przez extrabyk
Oto kolejny przykład jak świat polityki i biznesu potrafi zarobić na czyimś nieszczęściu. Tu akurat zabłysnęli politycy PISu ale prawda jest taka,że takie "kwiatki" rosną podczas panowania każdej opcji politycznej i w każdym kraju z tą różnicą, że w większości krajów sprawa ucicha i prawie nikt nie jest pociągany do odpowiedzialności a jest kilka takich państw gdzie za takie coś jest "czapa"...no cóż co kraj to obyczaj
Co do samej sytuacji to ciekaw jestem Waszych opinii...dyskusja ma szansę być ciekawa i burzliwa
https://wiadomosci.wp.pl/wyszla-na-jaw-tajemnica-jurgiela-i-swinskiego-lobby-tak-wygladaja-konserwy-z-asf-6269066281588353a
-

Rekomendowane odpowiedzi
Sezon łowiecki na dziki