Sprawdź MF 3060-Sprzęgło przedniego napędu na AgroTesty.pl
Massey Ferguson 3060
-
Podobna zawartość
-
Przez bizonsuperzo56
witam wszystkich posidaczy case international mam do was pytanie czy mieliscie taki problem jak ja odnosnie mam case 856xl otoz po wlaczeniu przedniego napedu slychac nie pokojace dzwieki w przystawce podczas jazdy takie jakby pukanie jakby zab byl wykrychniety .... i dlatego do was pytanie co tam moglo sie stac ????
-
Przez kola89
Witam, dzisiaj podczas jazdy przelanczalem z 2b na 4b i nagle traktor tak jakby przestal jechac. Od tej pory nie jedzie na zadnym biegu. Sprzeglo raczej wykluczam gdyz biegi wchodza normalnie i slychac ze w skrzyni cos pracuje (ale zadnych zgrzytow, po prostu slychac prace przy puszczonym sprzegle , a przy wcisnietym nie). Atak z tylu sie nie kreci, wiec obstawiam, ze awarii uleglo cos w skrzyni. Moze macie jakies pomysly. Mf 3060 z 1987 roku, skrzynia AB 16/16 bez polbiegu.
-
Przez Mf1990
Witam Mam problem z ehr a mianowicie po odpaleniu ciagnika wszystko dziala cacy po jakiś 10 15 min przestaje dzialac ehr i przyciski na błotnikach dodatkowa nagle sam przelaczyl z zająca na żółwia i nie idzie przebić z powrotem na zająca .
-
Przez majes
każdej wiosny mam problem z rozsianiem nawozu. Mam podmokłe ziemie. Do tej pory czasami udało się rozsiać po przymrozku. teraz mamy zakaz stosowania przed 1 marca i efekt taki że mamy zaraz kwiecień, a u mnie nie mam mowy z wjechaniem w pole, rośliny aż proszą się o zasilenie nawozem.
Chciałem założyć bliźniaki ale zastanawiam się nad zbudowaniem napędu gąsienicowego. Efekt końcowy chciałbym żeby był taki :)
Gość tu ma na sprzedanie gotowy ale cena spora.
https://www.olx.pl/oferta/naped-gasienicowy-CID5-IDjV5gr.html#3580abf2ca
Trochę zabawy w warsztacie ale powinno się udać. Znacie może kogoś kto wykonał już taki napęd?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Deutz fahr agrotron mk3 135
New Holland 6635 & Metanga APG220 & Wifo WK3