Szybkozłącze hydrauliczne euro gniazdo
-
Podobna zawartość
-
Przez sam22
mam ciągnik mf3060 od kilku lat, teraz kupilem prasę JD 590 i zayważtłem, że działa tylko jedno wyjście hydrauliki w jednej parze a w drugiej nie działa żadne. Może ktoś wie co się mogło stać. Piszcie!
-
Przez beni226
Mam w moim MF 3070 taki przewód w kabinie i nie wiem do czego on służy. Prąd w nim jest ale co do czego.W tej wtyczce są takie 3 wejścia na takie bloce.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cf4de57c54debed7.html
-
Przez drozd82
witam ,posiadan df 2008r,wersja profiline,mam problem z hydraulika,na 4 pary wyjsc działą tylko jedno,co moze byc przyczyna moze ktos miał juz taki przypadek?
-
Przez andrewk
Witam, do sprzedania posiadam prawie nowe siłowniki do ładowacza czołowego T25 / C330 / C360 / MF 255.
Używane niecałe 7msc. 100% sprawne.
Specyfikacja techniczna:
Długość siłownika złożonego 870 mm
Całkowita długość siłownika po rozłożeniu 1500 mm
Średnica tłoczyska 40 mm
Średnica zewnętrzna siłownika 60 mm, mm
Łożysko fi 25 mm ( otwór na sworzeń), mm
Skok tłoka 630 mm
Wyjście na króciec M18 x 1,5 M16 x 1,5( zewnętrzny gwint) mm
Cena 150zł/szt
Koszt wysyłki 35zł/komplet
Zapraszam do zakupu
____________________________________________________________________________________________________________
AgroDane.pl - portal poświęcony specyfikacjom maszyn rolniczych takich jak ciągniki rolnicze, kombajny zbożowe oraz ładowarki teleskopowe. Dane techniczne, porównania modeli oraz opinie w jednym miejscu. Użytkownik agrofoto wszystkim poleca tą stronę z całego serca
-
Przez groszek
Czy ktoś z was orientuje się czy można w jakiś sposób ustawić hamulce hydrauliczne w ciągniku ponieważ ciągnik hamuje wcześniej niż przyczepa a powinno być odwrotnie. Dodam ze ciągnik to mc cormick mtx 175 z instalacja hamulców hydraulicznych
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ciągnik min. 350 km pod stabilizator gruntu.
Euro-masz 2.5m