Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam sprawa wygląda następująco stałem się posiadaczem renault 133.14 , przyszedł czas na zmianę oleju w skrzyni i tu problem brak miarki to sprawdzenia jego poziomu , wiem ze ma  być ona po lewej stronie kabiny , lecz nie ma jej w ogole i tu moja prośba o zdjęcia tej miarki , gdzie ma być mocowana w którym miejscu w chodzi ona w skrzynię . Z gory dziękuje za wszelkie info

Opublikowano

Koledze chodzi o miarkę a nie o spust.

Ja mam z prawej strony obok skrzynki z akumulatorem.Myślę ,że jak dobrze pooglądasz traktor to znajdziesz bo przecież łatwo rozpoznać miarkę idącą zapewne w jakiejś rurce z prawej bądź lewej strony ciągnika. Choć widziałem też wyprowadzenie do tyłu oczywiście pod kabiną.

Opublikowano

dziękuje za informacje , tak mi chodzi o to w którym miejscu ma być zamontowana miarka nie spust , lecz kolega izydor dobrze wytłumaczył i zrozumiał moje pytanie.

Opublikowano

Odnowię temat sprawa wyglada następująco z tego co ustaliłem moja renata nie ma miarki oleju bo nigdy jej nie posiadała a wiec ma to rozwiązane czujnikami  i tu pytanie wie ktoś jak one mają być podłączone by to działało