BartekCiszek

Members
  • Ilość treści

    17
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Reputacja

0 Neutral

O BartekCiszek

  • Ranga
    Nowicjusz

Ostatnio na profilu byli

397 wyświetleń profilu
  1. dzieki za informacje zawsze przyda sie kazda dobra rada wielkie dzieki pozdrawiam
  2. nikt do mnie jeszcze nie przyjechal po prostu twierdza ze nie maja czasu dlatego mam jeszcze orke i jak skoncze to sam sie wezme za ten traktor wraz z kolega mechanikiem posprawdzamy wszystkie kable i sterownik
  3. tak naprawde nie wiem rozkrecilem rozdzielacz ehr troche szmata poczyscilem przedmuchalem kanaly i skrecilem
  4. Wiem ale zaczol mi skakac podnosnik i szukalem rozwiazania az w kobcu znalazlem
  5. narazie bez zmian bo maja napiete terminy przy kombajnach mieli byc w srode ale zadzwonili ze nie dadza rady zauwazylem ze jak chce przelaczyc to kontrolka wskakuje np na 3 polbiek i jednoczesnie sie zapala konttrolka od baterii
  6. oni musza sie znac poniewaz u kuzyna robili fergusona bo mu polówki nie dzialaly i zrobili to niech przyjada i popatrza jak nie dadza rady to wtedy bede sciagal goscia
  7. dzwonilem do gosci którzy sie zajmuja fergusonem i renówka sa niedaleko mnie maja przyjechac popatrzyc jak cos zrobia to dam znac pytalem sie goscia i mówil ze kalibracja wiele nie da bo tam jest problem z elektryka naprawial ostatnio renówke i mówil ze dzwonil do claasa a oni powiedzieli ze nie dadza rady ale zrobili bez komputera zobaczymy ja przyjada
  8. doszedles u siebie moze co to za usterka z tymi pólbiegami bo dzwonilem do agromarka bo oni maja do claasa kompa lecz nie dadza rady przyjechac
  9. to od predkosni i napedu chodzi bo pokazuje predkosc i obroty naped sie wlacza a u mnie tez po 2 godzinach jazdy byly zaraz nie bylo potem byly tak jak by cos nie laczylo bo jak zaczna chodzic to powinny chodzic a tak to raz zadziala a potem nie
  10. a moze wiesz jakie czujniki mogly by odpowiadac poniewaz mialem wczesniej forda a renówke mam od listopada wiec jeszcze wszystkiego nie posprawdzalem ale olej mi sie wydaje ze powinien byc dobry bo kolega u renaulta 110.54 ma ten sam olej i jest wszystko w pozadku a u ciebie jest dokladnie tak samo
  11. tak ale na starym oleju tez migala dopuki nie wlaczylem rewersu ostatnio przy wyciaganiu auta ciezarowego jechalem do domu i wlaczaly sie polówki ale tak jak by cos nie loczylo poniewaz raz chodzily a zaraz nie potem zaczely znowu chodzic do tego goscia od renaulta jak dzwonilem to powiedzial mi ze jak by olej byl zly to by slizgal na 2 polówce a jak nie slizga to znaczy ze nie czyta jakiegos czujnika i pasowalo by go podpiac pod kompa albo zobaczyc bo przewodach
  12. w zimie bylo tak samo po zmianie oleju zaczelo sie tak dziac lecz dzwonilem do goscia od renaulta i powiedzial mi ze to nie wina oleju poniewaz rewers przelacza normalnie a olej to stou 10w40 moze po zmianie bezpieczników bo zmienialem poniewaz nie zalaczal sie przedni naped podczas hamowania ostatnio jak jezdzilem to wskoczyl 3 pólbieeg i chwile normalnie dzialalo a potem znowu jak rozwiazesz problem to napisz lub jak ja rozwiaze to napisze
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj