Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powtarza się tamten rok początek zaliczek to 70% a potem coraz mniej mi w tamtym roku przysłali 7 zł PLN a koledze przyszło dwa przelewy jeden na 7 gr a drugi na 2 gr

to dopiero był śmiech :)

Opublikowano

Pewnie na samym początku przelewali po 70% (na początku wypłat tych zaliczek koledzy z AF pisali, że tyle dostali) a potem stopniowo coraz mniej. Na początku pewnie agencja szła na pewniaka, a potem kasa zaczęła się kurczyć i aby każdemu coś przelać zaczęli zmniejszać ten procent. Aby tylko każdemu wypłacić, nieważne ile. Miało być i jest.

Opublikowano
34 minuty temu, traktor11 napisał:

Powtarza się tamten rok początek zaliczek to 70% a potem coraz mniej mi w tamtym roku przysłali 7 zł PLN a koledze przyszło dwa przelewy jeden na 7 gr a drugi na 2 gr

to dopiero był śmiech :)

No ale dali? Dali w systemie odnotowane i się zgadza każdy dostał, można ogłosić wywiązanie się z planu😁

Opublikowano
4 minuty temu, KlimekPL napisał:

Pewnie na samym początku przelewali po 70% (na początku wypłat tych zaliczek koledzy z AF pisali, że tyle dostali) a potem stopniowo coraz mniej. Na początku pewnie agencja szła na pewniaka, a potem kasa zaczęła się kurczyć i aby każdemu coś przelać zaczęli zmniejszać ten procent. Aby tylko każdemu wypłacić, nieważne ile. Miało być i jest.

dobrze mowisz tak bylo

Opublikowano
6 minut temu, fabio napisał:

dobrze mowisz tak bylo

Dla nich liczy się procent i odrąbienie  skukssu. nie ważne ile dostaliśmy. Mi na dzień dzisiejszy brak onw, brak rs, brak reszty zaliczkiki. Czyli około 60 procent.

Opublikowano

Ja bym wam nie dal prędzej jak w czerwcu do roboty się brać a nie na darmową kasę liczyĆ!!!!!!!!!!!

Opublikowano
14 minut temu, rafkap napisał:

Dla nich liczy się procent i odrąbienie  skukssu. nie ważne ile dostaliśmy. Mi na dzień dzisiejszy brak onw, brak rs, brak reszty zaliczkiki. Czyli około 60 procent.

a mi tego co tobie plus suszowe zabraklo im kasy

Opublikowano
6 godzin temu, krzychrol napisał:

Kuj pom zaliczka przyszła 29 listopada jakies 15 %. Decyzja na suszowe przyszla 2 tygodnie temu ale pieniędzy nie widać. Ta zaliczkę to mogli już sobie odpuścić w takiej kwocie i przelać z resztą dopłat w czerwcu bo to śmiech na sali

Na suszowe przyszło pismo informujące, że wypłacą do końca stycznia 2019, bo wykorzystali na ten rok 100% limitu z de minimis. Parę dni wcześniej było pismo, że wypłacą do końca grudnia. Jeszcze kilka pism i wypłacą ;) w lipcu

Opublikowano
13 minut temu, rafalus8 napisał:

u mnie podobnie okolo 5% kontrola była, ale myślę że tylko po to żeby nie wypłacić więcej

Potwierdzam. U mnie rok temu kontrola i 10% . Reszta w czerwcu 

Opublikowano

Czyli z suszowego spodziewać się kolejnej odroczki? W d*pie mam ich pisemka co to zmieni? Kiedy dadzą to dadzą, po kiego grzyba rozpieprzać kasę na te "decyzje" 1/3 suszowego na durnoty się rozejdzie.

To samo z dopłat, na wiosnę po 3 odroczki. Ale jak coś idzie ze wspólnej kasy (czyt. niczyjej) to przecież nie szkoda. Zamiast tego stać by ich było żeby każdemu tą zasraną decyzję bez proszenia wysłać

Opublikowano

Odroczenie suszowego tez przyszlo 12 .11 ,ze do 12 .12 .18 r  ,ale maja miecha na wyplate czyli juz w nowym roku :) tato dostal decyzje z agencji, ale ma powyzej 30 %. U mnie ponizej 

Opublikowano
22 godziny temu, staszek131415 napisał:

Ja bym wam nie dal prędzej jak w czerwcu do roboty się brać a nie na darmową kasę liczyĆ!!!!!!!!!!!

I w trym momęcie obrażasz nas tu Wszystkich sam się weś do roboty nie głupoty piszesz .

dopłata nam się należy jak psu buda 

• Thanks 1