Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać z wakacji jeszcze nie wrócił. Wczoraj też sobie pomyślałem, że dawno go na forum nie było. Nie dziwię się jak banda dzieciaków ma używanie gdy ktoś sobie lepiej radzi od nich.

Opublikowano
8 godzin temu, artek27 napisał:

Chyba gralo. Ja sprzedalem miesiac temu do Zakrzewskich pierwszy i ostatni raz!!!

A co ci tam nie wyszło?ja 20.szt tam sprzedałem i nawet ncb wR 3 mi wyszły

Opublikowano
2 godziny temu, bobienko napisał:

A co ci tam nie wyszło?ja 20.szt tam sprzedałem i nawet ncb wR 3 mi wyszły

Miesiac czekalem na kase dzwonilem dwa tyg dzien w dzien i za kazdym razem gadka byla ze faktura nie rozliczona ze gdzies zginela i nie moga znalesc wkoncu po miesiacu kase przeleli ale faktury juz 2tyg mija od przelania jeszcze nie mam. Numeru stada zeby wpisac w ksiazke tez nie mam bo niby ma byc napisany na fakturze.

Opublikowano

Na kasę to akurat ja też czekałem.numer stada ci potem podeślę

Opublikowano

Artek niepotrzebnie czekałes w agencji by Ci podali numer ( podajesz nazwe przedsiębiorcy/ubojni i oni to w 30 sek. wynajdują) a teraz jakbys miał kontrole to przeletą Ci się po dopłatach

Opublikowano
6 godzin temu, artek27 napisał:

Numeru stada zeby wpisac w ksiazke tez nie mam bo niby ma byc napisany na fakturze

Przeciez teraz sam możesz sobie znaleźć numer stada gdzie poszło w nowej aplikacji gdzie rejestruje sie zwierzęta IRZplus w zakładce Zdarzenia 

Opublikowano

Paszport odbierasz osobiście. Płacisz za nie odbierając decyzję nadania pól kolczyków. Używam ze 3 lata IRZ, ale przemieszczenia robię na papierze kupno-sprzedaż i tylko jedna osoba kartkę oddaje.

Opublikowano (edytowane)

Ja dopiero dziś dostałem SMS o tej aplikacji , przy rejestracji zwierząt jest odbiór  paszportu osobisty i listowny . Roczny spis stanu stada pewnie osobiście trzeba złożyć ?

Odbiór paszportu

Należy wybrać sposób odbioru paszportu. Jeśli wybrany zostanie odbiór "listowny" , to należy dostarczyć do biura powiatowego potwierdzenie wniesienia opłaty za przesłanie paszportu.
Edytowane przez Azor07
.
Opublikowano
1 godzinę temu, debrzyna napisał:

Przeciez teraz sam możesz sobie znaleźć numer stada gdzie poszło w nowej aplikacji gdzie rejestruje sie zwierzęta IRZplus w zakładce Zdarzenia 

Juz teraz wiem bo dzisiaj przyslali mi sms-a o tej rejestracji przez internet.

3 godziny temu, bobienko napisał:

Na kasę to akurat ja też czekałem.numer stada ci potem podeślę

Kierowca mi mowil ze oni kilka maja numerow stada i na faktorze bedzie. 

A z kmowili ze do 2tyg bedzie. Sasiad do nich sprzedaje to do 2tyg zawsze ma kase.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v