Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja piernicze staszek ty naprawde  jesteś pisior partyjny sam nie wstawiasz faktur  kłamiesz  a domagasz sie informacji od innych jak Ci niepodaja to udajesz obrazonego. odwracasz kota ogonem jak polityk.

staszek ja jestem wyjatkowo upierdliwa i uparta menda i Ci nie odpuszcze  dlatego wrzuc fakture i niezagaduj

Opublikowano

Ja nie oczekuję faktur od niego niech na Pw napisze anie głupoty nie ma takiej ceny za maciory dlatego nie poda

Jego faktury mnie nie obchodzą

Opublikowano

zachowuje sie tak jak Ty  Tobie wolno a jemu nie????? tylko on mówi o jednej maciorze a ty o 110 tucznikach  wiec kaliber Twojego kłamstwa jest duzo wiekszy

Opublikowano

Mnie to tam jebie ile Stanisław za swoje wieprze dostaje , ale temat sledze . Ale jakby jakas nowa osoba weszła w ten temat nie czytając go wczesniej Myślała by podobnie jak Wy, ,że niema żadnej faktury , niema ceny 4,5 a co najlepsze że i może wieprzów wcale niema .. 

• Haha 1
Opublikowano

staszek od dwóch tygodni mówisz ze sprzedałeś 110 tuczników a teraz się pomyliłeś o marne 100 tuczników????? kurde niesamowi jesteś. 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, withanight napisał:

Mnie to tam jebie ile Stanisław za swoje wieprze dostaje , ale temat sledze . Ale jakby jakas nowa osoba weszła w ten temat nie czytając go wczesniej Myślała by podobnie jak Wy, ,że niema żadnej faktury , niema ceny 4,5 a co najlepsze że i może wieprzów wcale niema .. 

wiesz ja tam tez sledze rożne tematy i jeśli ktoś tu jebie  głupoty to właśnie staszek ...i żadne odkrycie jest to raczej 😄

pomylić się każdy może i co tam za  różnica  10 czy 110  u takiego błazna 😉

Edytowane przez marko-kolo
Opublikowano
6 minut temu, tyran3 napisał:

staszek od dwóch tygodni mówisz ze sprzedałeś 110 tuczników a teraz się pomyliłeś o marne 100 tuczników????? kurde niesamowi jesteś. 

Bez przesady . Właściwie to o jedynkę się pomylił . Cena też pewno o jeden złoty Mu się pomyliła . Nie ma co się czepiać . Tera dopiero dziadka dopytał . :P

Opublikowano

dokładność ,szacun

to ja informuję że nie mam takich cen a sprzedaje 1000 szt na pół roku

sorki miało być około 100 a dokładnie 10

bo właściwie hoduję sobie 1 na zabicie raz na pół roku,więc nie mam takich wysokich cen,zresztą skoro sam ją zjem to wcale nie sprzedaje  

• Like 2
  • Haha 5
Opublikowano

staszek ma w chlewni cud w Kanie Galilejskiej)))))) sprzedaje 10 sztuk a płacą mu za 110 ☺️

Opublikowano

Co do cen tuczników to kiepsko dopiero ma być na początku roku, podwyżki gdzieś od kwietnia. Nie są to moje "widzimisię", ale jednego z analityków, który jak się okazuje przeważnie ma rację... Tydzień temu sprzedałem po 4 zł/netto, dzisiaj zapewne już są tańsze.

Opublikowano
2 godziny temu, kopin napisał:

dokładność ,szacun

to ja informuję że nie mam takich cen a sprzedaje 1000 szt na pół roku

sorki miało być około 100 a dokładnie 10

bo właściwie hoduję sobie 1 na zabicie raz na pół roku,więc nie mam takich wysokich cen,zresztą skoro sam ją zjem to wcale nie sprzedaje  

No w sumie w jednym poście zawarłeś to wszystko co Stanisław próbował tutaj przekazac przez kilka tygodni :D

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, chuck00 napisał:

Co do cen tuczników to kiepsko dopiero ma być na początku roku, podwyżki gdzieś od kwietnia. Nie są to moje "widzimisię", ale jednego z analityków, który jak się okazuje przeważnie ma rację... Tydzień temu sprzedałem po 4 zł/netto, dzisiaj zapewne już są tańsze.

za dużo zmiennych żeby to przewidzieć z takim wyprzedzeniem. Ja powiem, że luty będzie 5,50 netto, a kwiecień 3,50 😉

Opublikowano

Dopóki nie będzie porządnego mechanizmu kontroli mięsa z importu, będziemy mieli tanią trzodę. Dziś kto ma problem z trefnym towarem, wysyła towar do nas więc jakim cudem tucznik ma być drogi?! Ludzie są jak świnie staszka- zeżrą wszystko, byle było tanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez lukasz222
      Witam serdecznie
      Chciałbym bardzo prosić o wypełnienie mojej ankiety, która będzie podstawą do stworzenia pracy inżynierskiej. Ankieta dotyczy postępu technicznego i technologicznego w chlewniach macior w latach 2004-2012 w woj. śląskim (jednakowoż zachęcam także rolników z okolic mojego województwa). Ankieta jest przystępna, większość to pytania testowe, więc nie powinna zająć więcej niż 5-10 minut, a jest to dla mnie bardzo ważne by zebrać jak najwięcej informacji na ten temat. Każdy kto cokolwiek robił i modernizował przy swoich maciorkach niech poświęci parę minut podczas wieczornego odpoczynku i pomoże mi w stworzeniu czegoś, co może stanowić o tym jak potoczy się moja kariera w przyszłości.
      Ankieta jest w pełni anonimowa. Podaję link do niej:

http://moje-ankiety....pond-43841.html

Z góry bardzo serdecznie dziękuję za pomoc i pozdrawiam!!

Ponawiam prośbę o Wasz udział w ankiecie
    • Przez 14tija14
      Czy ktoś współpracuje z jakąś firmą zajmującą się tuczem kontraktowym np. agri plus ?
      Chciałabym się dowiedzieć jakie trzeba spełnić warunki i czy to jest opłacalne lub przy jakiej ilości ?
    • Przez Lukasz210692
      Co sądzicie o stosowaniu żyta hybrydowego dla tuczników. W odpowiednim składzie procentowym oczywiście z innymi zbożami.
      Czy to będzie opłacalne i czy nie ucierpią na tym tuczniki.?
    • Przez TomaszWoniak
      Witam Firma Agri plus jake ma wymagania budynków poniewaz chciałbym podjąć wspołprace z ta firmą ale na poczatek chciałbym sie dowiedziec jak muszą wyglądać budynki

prosze o pomoc

pozdrawiam
    • Przez ZETOREXX85
      Witam.
      Wymieniam swój stary śrutownik na coś innego. Myślałem nad śrutownikiem Bąk. Zamieszczam aukcję na której można kupić nowego Bąka: http://allegro.pl/pt-nowy-srutownik-rozdrabniacz-bijakowy-talex-i5015335177.html
      Co o nim myślicie? Będę go używał do żywienia macior. Jaką wydajność ma taki Bąk? Miałem okazje zobaczyć u wujka jak on rozdrabnia.Ziarno jest dobrze zmielone                         

• Dodaj nową pozycję...
v