Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

poszło 10 szt za 3.90 zł za kg żywa cena zaje**** jaka tu opłacalność trzeba dołożyć masakra jakaś żeby polski rząd dbał o innych a nie o swoich  idjoci i tyle 

maciory za 2.50 zł za kg 

Edytowane przez paweł98
Opublikowano
7 minut temu, nikolas29 napisał:

Bo to świderek knura. A co myślicie po tej blokadzie zdrozeja swinie

To bez wpływu na obecną cenę . No ale kto wie . Może Ardanowskiemu coś tam zaświta i coś zaradzi .

Opublikowano
Rozmiar tekstu: A A A

Będzie dymisja osoby, która zgodziła się na import świń z Litwy ze strefy czerwonej

- Osoba, która zgodziła się na import tuczników z Litwy z tzw. strefy czerwonej będzie zwolniona - zapowiedział w środę podczas rozmów z protestującymi rolnikami minister rolnictwa Jan Krzysztof Ardanowski. Tzw. strefa czerwona została wyznaczona w związku z ASF.

• Thanks 1
Opublikowano

Dokładnie ,przecież te osoby robią to czego się od nich oczekuje,ale jak wychodzi z tego chryja i trzeba kogoś poświęcić to nie mogą zostawać na lodzie bo inni nie będą chcieli potem się podkładać

Opublikowano
9 godzin temu, RafaKdziela napisał:
Rozmiar tekstu: A A A

Będzie dymisja osoby, która zgodziła się na import świń z Litwy ze strefy czerwonej

- Osoba, która zgodziła się na import tuczników z Litwy z tzw. strefy czerwonej będzie zwolniona - zapowiedział w środę podczas rozmów z protestującymi rolnikami minister rolnictwa Jan Krzysztof Ardanowski. Tzw. strefa czerwona została wyznaczona w związku z ASF.

Jak pisałem tydzień temu że z Łotwy,Litwy są wożone tuczniki po 4zł loco zakład to pisałeś że to niemożliwe

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, ws71 napisał:

Jak pisałem tydzień temu że z Łotwy,Litwy są wożone tuczniki po 4zł loco zakład to pisałeś że to niemożliwe

Wszystko leci świnie , i pozostałe uprawy też , ale na to niema bata .

Opublikowano
10 godzin temu, sumek666 napisał:

A debil Staszek śmiał się z mojego sobotniego komentarza.

Dzisiejsza sprzedaż 4,40 netto kolejka do 20 stycznia

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, ws71 napisał:

.Napisałem ,że to jest możliwe .Nie przekręcaj mojej wypowiedzi ,bo się mijasz z prawdą !!!!!!!.

11 godzin temu, sumek666 napisał:

A debil Staszek śmiał się z mojego sobotniego komentarza.

Co zrobić jednym Bozia dała rozum innym mocne nogi.

@staszek131415 Ty chłopie jesteś jakiś tępy czy od urodzenia masz problem z oczami .

Napisałem już raz ,że z Twoim towarem to se możesz w słoiki włożyć .

Nie masz certyfikatu na to ,że produkujesz żywność bez GMO .

Ferment siejesz na forum i za chwilę będzie tak ,że ktoś się wkurzy i skończy się ta miła atmosfera  ,jak napisał to kolega wczoraj na innym forum .

Przepraszam moderatora ,że zaśmiecam forum ,lecz inaczej nie da się z tym pacanem .

☺️

Edytowane przez RafaKdziela
Uzupełnienie danych
  • Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez lukasz222
      Witam serdecznie
      Chciałbym bardzo prosić o wypełnienie mojej ankiety, która będzie podstawą do stworzenia pracy inżynierskiej. Ankieta dotyczy postępu technicznego i technologicznego w chlewniach macior w latach 2004-2012 w woj. śląskim (jednakowoż zachęcam także rolników z okolic mojego województwa). Ankieta jest przystępna, większość to pytania testowe, więc nie powinna zająć więcej niż 5-10 minut, a jest to dla mnie bardzo ważne by zebrać jak najwięcej informacji na ten temat. Każdy kto cokolwiek robił i modernizował przy swoich maciorkach niech poświęci parę minut podczas wieczornego odpoczynku i pomoże mi w stworzeniu czegoś, co może stanowić o tym jak potoczy się moja kariera w przyszłości.
      Ankieta jest w pełni anonimowa. Podaję link do niej:

http://moje-ankiety....pond-43841.html

Z góry bardzo serdecznie dziękuję za pomoc i pozdrawiam!!

Ponawiam prośbę o Wasz udział w ankiecie
    • Przez 14tija14
      Czy ktoś współpracuje z jakąś firmą zajmującą się tuczem kontraktowym np. agri plus ?
      Chciałabym się dowiedzieć jakie trzeba spełnić warunki i czy to jest opłacalne lub przy jakiej ilości ?
    • Przez Lukasz210692
      Co sądzicie o stosowaniu żyta hybrydowego dla tuczników. W odpowiednim składzie procentowym oczywiście z innymi zbożami.
      Czy to będzie opłacalne i czy nie ucierpią na tym tuczniki.?
    • Przez TomaszWoniak
      Witam Firma Agri plus jake ma wymagania budynków poniewaz chciałbym podjąć wspołprace z ta firmą ale na poczatek chciałbym sie dowiedziec jak muszą wyglądać budynki

prosze o pomoc

pozdrawiam
    • Przez ZETOREXX85
      Witam.
      Wymieniam swój stary śrutownik na coś innego. Myślałem nad śrutownikiem Bąk. Zamieszczam aukcję na której można kupić nowego Bąka: http://allegro.pl/pt-nowy-srutownik-rozdrabniacz-bijakowy-talex-i5015335177.html
      Co o nim myślicie? Będę go używał do żywienia macior. Jaką wydajność ma taki Bąk? Miałem okazje zobaczyć u wujka jak on rozdrabnia.Ziarno jest dobrze zmielone                         

• Dodaj nową pozycję...
v