Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[*] :P

_________×§×§×§×§×

______×§×_________×§×

____×§× ______))______×§×

___×§×_______((________×§×

__×§×________()______ ___×§×

_×§×________(,,,)_________×§×

_×§×_______,(,|,",_______×§ ×

__×§×_____[_____]______×§×

___×§×___[_______]___×§×

_____×§ _[_______]_×§×

___$$$$$$$$______$$$$$$$$$

_$$$$$$$$$$$$__$$$$$$$$$$$$$

$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$

_$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

___$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

______$$$$$ $$$$$$$$$$$$

________$$$$$$$$$$$$$

___________$$$$$$$

_____________$$$

_____ _________$

Opublikowano

tragedia to wielka. Ale pierwsza myśl jaka mi naszła na głowę to czy to nie spisek i nie powtórka Katynia w sensie że za kilkadziesiat lat okaze sie że wina nie było po stronie załogi tylko np celowo wprowadzono załoge w błąd

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Przeklęta ziemia Katyńska...

Kto wie? Może to jakiś spisek Ruskich i palce pchali w tę katastrofę? 70 lat temu calą inteligencję Polsą wymordowali, teraz też zginęła elita polityczna.

W TV mówią, że Ruscy zabezpieczają wszystkie dowody tej katastrofy...

Ale to tylko pewnie moje głupie domysły pobudzone fantazją...

Opublikowano

Przeklęta ziemia Katyńska...

Kto wie? Może to jakiś spisek Ruskich i palce pchali w tę katastrofę? 70 lat temu calą inteligencję Polsą wymordowali, teraz też zginęła elita polityczna.

W TV mówią, że Ruscy zabezpieczają wszystkie dowody tej katastrofy...

Ale to tylko pewnie moje głupie domysły pobudzone fantazją...

Kto wie...

Połowa Polskiego rządu zginęła... I to ta ważniejsza połowa... :P

Opublikowano

2. raz w tym miejscu tracimy elitę narodową [*]

Jakby nie było czy ktoś by za czy przeciw prezydentowi powinien jako Polak oddac mu hołd, jeśli nie jako Lechowi Kaczynskiemu to jako prezydentowi RP, to samo dotyczy pozostałych ofiar.

Opublikowano

Ja również stawiam na spisek, gdyż nasz prezydent Kaczyński miał zatargi z ruskimi, a także trochę dziwny jest fakt, że zginęli niemalże wszyscy związani z PiS- to tylko moja hipoteza. Powinni tam wpuścić zagranicznych ekspertów (na Discovery oglądam często "Katastrofa w przestworzach"- i ci ludzie wszystkie niezbadane zagadki potrafią rozwiązać, więc powinni ich do tego dopuścić). A tak to ruscy wszystko zatuszują. :) :) :P:)

Opublikowano

Wieczny odpoczynek racz im dać Panie.

I tak lista pasażerów mnie trochę dziwi...(ale w sumie podróże samolotem są przecież najbezpieczniejsze)

Sam lubię teorie Spiskowe @jaro

Co do do Gibraltaru mimo upłynięcia 50 lat Anglicy utajnili akta tej sprawy ponownie, być może że przez kolejne 50 lat nie dowiemy się czy generał żył czy też nie kiedy samolot spadł do morza.

Co do dzisiejszego zdarzenia był bym jednak ostrożny z wnioskami, mimo tego że opcja polityczna do której należę wskazywała by na to że też powinienem się tu dopatrywać spisku, uważam że raczej był to wypadek.

Czy błąd pilota czy awaria maszyny czy jeszcze coś pewnie się dowiemy a może nie, Bóg raczy wiedzieć(lub Rosjanie)...

Straciliśmy wielu bardzo ważnych dla kraju ludzi i długo będziemy odrabiać ta stratę, oby doprowadziło to do pozytywnych zmian w kraju.

Cytując jednego z poprzedników "Katyń znowu zabrał nam tych najlepszych"

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Różne myśli przychodzą do głowy... Jakoś nie wierzę w przypadki, chociaż takiej chwili może nie powinienem o tym pisać. Bez względu jakiej byli orientacji politycznej, jak również za kim obstawaliśmy... Prezydent to prezydent, a ludzie to ludzie... Amen [*]