-
Podobna zawartość
-
Przez donweter1989
No to mamy 2019 rok więc pora na nowy temat. To jak tam w cennikach bydła w tym roku do góry czy do góry😛 Do jakiej ceny za żywiec wołowy dobijemy w tym sezonie? czy to skupy nas dobiją?
Kontynuacja tematu: https://www.agrofoto.pl/forum/topic/263888-cena-bydla-2018/
-
Przez NiMamHa
Bydło. Jakie jest wasze zdanie w temacie hodowli byków. Zastanawia mnie czy hodowla byków luzem to mit, że są spokojniiejsze czy jednak prawda?. A może są tacy którzy zdecydowanie popierają metodę wiązania byka łańcuchem jeden obok drugiego?.
Czekam na wasze odpowiedzi 😉
-
Przez MichalFPol
Witam. Jak w temacie. Sprzedam folię do sianokiszonki renomowanej marki SILOBALE. Folia biała lub zielona, na gilzie papierowej lub plastikowej. Posiadam folie 500 mm oraz 750 mm. Cena uzależniona od ilość zamówienia i rodzaju gilzy. Proszę o kontakt email: michal.folpol@gmail.com lub tel. 510927148
-
Przez afily
Witam, podczas dojenia przez przypadek podłączyłem krowę z antybiotykiem, na około 15 sekund i zdążyłem założyć dojarke na dwa wymiona. Czy takie coś spowoduje jakieś konsekwencje, wyjdzie w probach?
25 sztuk dojnych, wszystko do tego samego zbiornika, ok. 700l dziennie
Mogę dodać, że mleko odjeżdża za godzinę jak to pisze więc trochę słaba sytuacja...
-
Przez Gość
Witam czy ktoś z was prowadzi dwa oddzielne gospodarstwa z zoną chodzi mi oto ze żona chce mi oddać paliwo z swoich hektarów+ za bydło bo ja jestem na wacie same paliwo da się przepisać ale bydło w gminie nie wiedzą bo jestem jedynym takim przypadkiem i mają to w d*pie żeby to sprawdzić czyli jeden głos w te czy inną stronę nie robi dla nich różnicy.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Kara truskawki
Bydło