Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
6 minut temu, RusiL napisał:

wystarczy konto w odpowiednim banku z obsługą przez internet i masz przelewy za free😉

Jeśli przelwe wewnątrzbankowy to free .

3 minuty temu, dabrowskit napisał:

tylko nie w BS bo 1.5 każdy przelew 😅

U mnie 1 zeta za przelew wychodzący. 

Opublikowano

W zeszłym roku planowałem przenieść się do aliora, ale jak się pozamykali to straciłem zapał, a z oferty internetowej wychodziło mi, że niewiele lepsze warunki, także wolałbym dopytać na miejscu. A lata temu założyłem w spółdzielczym, bo ktoś rzucił tekstem, że to ma być konto rolnicze. Kilka stron temu chyba ktoś mówił to samo :P 

Opublikowano

Mam pytanko a mianowicie dzisiaj podczas mieszania w  c 360 przestał chodzić wom tzn włączę go coś słychać w skrzyni jakiś szum i się kręci ale ręką go przytrzymam...co mogło się roz....? Od czego zacząć? 

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, radekz200 napisał:

Taka jak u mnie? 😛

https://allegro.pl/oferta/kamera-do-zestawu-wifi-dvs-full-hd-2mpx-9543402583?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_ELKTRK_PLA_RTV+i+AGD&ev_adgr=Inne&gclid=Cj0KCQiA0fr_BRDaARIsAABw4Evstjm_LROfGewbcLaDt1PjxK81g-0UvrCOu_X27kuVkrWHLogYj48aAiyiEALw_wcB

Tylko kupiłem o połowę taniej w starym roku.

Jakość w nocy średnia ale przy oknie zamontowałem i parowało strasznie, różnica temperatur. Fajna sprawa to głosnik. Dzisiaj pracownik przy wywalaniu obornika mało zawału nie dostał jak ja z domu: "Darek nie opierda..j się bo wielki brat patrzy"

4 godziny temu, robert1226 napisał:

Jak masz daleko od obory do domu  + - ile metrów .

20 -25 m. W oknie zamontowana to odpadają grube ściany ale w domu to w każdym punkcie działa.

2 godziny temu, lusjan napisał:

W zeszłym roku planowałem przenieść się do aliora, ale jak się pozamykali to straciłem zapał, a z oferty internetowej wychodziło mi, że niewiele lepsze warunki, także wolałbym dopytać na miejscu. A lata temu założyłem w spółdzielczym, bo ktoś rzucił tekstem, że to ma być konto rolnicze. Kilka stron temu chyba ktoś mówił to samo :P 

W bgż mam konto rolnicze i przelewy gratis. Ale za to jak bym pobierał pieniądze w kasie to prowizja. Z bankomatu za darmo

Edytowane przez Troker1979
dopiska
Opublikowano
7 godzin temu, dabrowskit napisał:

O radziu na Batmana zmienił to aż nie poznałem. A propo kamery do ilu metry ona łapie wifi. Mam oborę z 30-40 m od domu.

Dajesz po drodze wzmacniacz sygnału i będzie latać 😛 najgorsza przeszkoda to grube ściany 

Opublikowano

Patrzyłem to na niezależnych chodzi na pusto to możliwe że tarcza... Jutro zobaczę bo dzisiaj akcja obornik. Zetor musi zastąpić w wozie.Dobrze że mam kto zastąpić...Mechanizacja dobra sprawa ale znowu musi być sprawne wszystko...tak to tylko awaria wideł i toczek czeka

Opublikowano
3 godziny temu, Troker1979 napisał:

https://allegro.pl/oferta/kamera-do-zestawu-wifi-dvs-full-hd-2mpx-9543402583?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_ELKTRK_PLA_RTV+i+AGD&ev_adgr=Inne&gclid=Cj0KCQiA0fr_BRDaARIsAABw4Evstjm_LROfGewbcLaDt1PjxK81g-0UvrCOu_X27kuVkrWHLogYj48aAiyiEALw_wcB

Jakość w nocy średnia ale przy oknie zamontowałem i parowało strasznie, różnica temperatur. Fajna sprawa to głosnik. Dzisiaj pracownik przy wywalaniu obornika mało zawału nie dostał jak ja z domu: "Darek nie opierda..j się bo wielki brat patrzy"

20 -25 m. W oknie zamontowana to odpadają grube ściany ale w domu to w każdym punkcie działa.

W bgż mam konto rolnicze i przelewy gratis. Ale za to jak bym pobierał pieniądze w kasie to prowizja. Z bankomatu za darmo

Ja w niedzielę zamówiłem taka sama zobaczymy jak u mnie to będzie działać. 

Opublikowano
5 godzin temu, Troker1979 napisał:

Bez przesady, w nocy też całkiem dobrze na niej widać.

Też bym kogoś do obornika zatrudnił żeby opieprzać przez kamerę, ale coś ludzi do tego fachu nie ma w okolicy 🤷‍♂️

Opublikowano

Do którego dnia miesiąca rolnik vatowiec musi rozliczyć się z vatu?

Opublikowano
Dnia 12.01.2021 o 14:12, damianzetor9540 napisał:

2470 gmo a 2800 bez?

Tak

13 godzin temu, lusjan napisał:

Hy, od stycznia opłata za przesyłkę paszportów 70 groszy w górę, proszę dopłacić. Jak ja lubię takie przelewy, kilka groszy do zapłaty, a dwa złote za sam przelew :P 

Ja ostatnio (ale internetowym za free) dopłacałem 3 grosze, bo Pani z urzędu nie będzie się zgadzać stan na koniec roku xD

9 godzin temu, artek27 napisał:

W tamtym roku już było o tym. Z tego co pamiętam to nie zbyt to idzie bo chyba folii nie podaje ale zależy jaka prasa. 

Tak, nawet producent pisał, że zaleca najpierw kupić próbkę, by wypróbować, czy w danej prasie będzie szło. @damianzetor9540 chcesz update na Fusjona zrobić? xD

• Haha 2
Opublikowano
15 godzin temu, Marcin133 napisał:

Mam pytanko a mianowicie dzisiaj podczas mieszania w  c 360 przestał chodzić wom tzn włączę go coś słychać w skrzyni jakiś szum i się kręci ale ręką go przytrzymam...co mogło się roz....? Od czego zacząć? 

Napewno w skrzyni? Może w moście? Na tryby nie nachodzi.