Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie mam pojęcia. 

Jakis czas zamiast placenia dawali te swoje tabletki 😳 ale nie mialam możliwości skorzystać. Ostatnio jakąś broszurę dali o swoich produktach. 

A sluchajcie. prenumeruje ktoś dwumiesiecznik Elita Dobry Hodowca??? jest tam cos ciekawego??

Opublikowano

Chciałem kupić na polagrze jeden egzemplarz żeby sprawdzić czy coś ciekawego tam piszą ale nie chcieli sprzedać 😡 tylko od razu prenumeratę na rok... nie rozumiem takiego podejścia

Opublikowano

Ooo..pfffff...bez sensu...Moze w ostrodzie za tydzien bedą na agroshow.

Moja znajoma zaprenumerowała. Ma mi podeslac coś zeby zobaczyc jak te artykuły wygladają, bo to co jest dostępne ma stronie do przeczytania to słabiutko, moze te PREMIUM artykuly wiecej wnoszą 🤷‍♀️

Opublikowano

Mnie wkurza podejście niektórych handlowców. W piątek w nadarzynie na stoisku z jakims wapnem kobieta w strasznie ofensywny sposób próbowała namówić nas na zamówienie. A na pytanie czy nie mają kogoś kto by przyjechał pobrać próbki gleby do badania, czy jakiekolwiek wyjście klientowi na przeciw... Centralnie wyśmiała goscia, że na targach rolnicy są za bardzo wymagający. Żal, byle tylko sprzedać i zgarnąć prowizję a czy będziesz miał z tego jakiś zysk to już nie moja sprawa

Opublikowano

No niestety zamiast promować się naprawdę to myślą, że zaraz bedą sprzedawać. Z roku na rok coraz gorsze podejście. Pewnie też za sprawą tego,ze naciski na sprzedaż są coraz wieksze od "góry". Ale powinni wiedziec, że targi nie sa od sprzedawania tylko od promowania i zachecania, opowiadania o produktach,tlumaczenia...ech ech. Zobaczymy co Ostróda pokaże 🙄🙄🙄🙄

Opublikowano

Czasem lepiej zaprosić przedstawiciela do siebie jeśli chce się uzyskac więcej informacji. Z targów coraz wiecej "starych" firm rezygnuje i stawiają na pracę w terenie. Może to dobrze. 

Opublikowano

To się mówi że dobrze, ale płatność za pół roku jak zbiory będą większe, to zarobisz i z tego zapłacisz, mina handlowca bezcenna. 

Ostatnio jedna firma się u nas ostro promuje, narazie jeden skorzystał z oferty. 

Podobno nad Wisłą cena ustalona i cena na fv zupełnie się nie zgadzałoy. 

Ceny oczywiście najdroższe w okolicy, ale do negocjacji. 

Oczywiście żeby negocjować trzeba dużo kupić. 

Ja targi dawno już odpuściłem, szkoda gadać z tymi bufonami pijakami. 

Opublikowano

Mozna jechac i gadżetów nazbierać 🤣  🤣🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)

@soltys48

Nie , ale mój ojciec , opowiadał , że kiedyś na Podlasiu piekli, do tego  brukiew , takie to dania na podlasiu 😁 

Ja prenumeruje Elite , gazeta , jak gazeta nawet spoko , więcej , chyba obrazków jak w Hzg

Edytowane przez GrzesiekAgro
Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

A na Ostródę Jedziesz?

ale Ty mnie sluchasz 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ od tygodnia gadam o Ostródzie 🤣

Opublikowano

Babcia też mi o tym mówiła, ze gofry robili, ja bym nie zaryzykował

2 minuty temu, Paulina1985 napisał:

ale Ty mnie sluchasz 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ od tygodnia gadam o Ostródzie 🤣

a to przepraszam...........uważaj na dziadów z wlkp😉

Opublikowano

Co do wspomnianego wyżej dwumięsięcznika to współpracując z TPR dostaję gratisowo... krótko mówiąc jest tam trochę fachowych tematów ale spodziewałem się więcej po tym...

Co do "targów" to wybierałem się w sobotę na CTR (jako zwiedzający) ale jednak przez niedoleczone mocniejsze przeziębienie (może coś bardziej ale nie byłem u lekarza ;) ) jednak nie pojechałem. Z tego co słyszałem to bardzo słabo. Dziwne ze względu na dobry czas, lokalizację i otoczkę. No ale nie mi to analizować ;)

W Ostródzie w tym roku mamy znacznie mniejsze stoisko jak poprzednie lata ale mamy. Dość ciekawie działa te wydarzenie ale też po znacznych zwyżkach odwiedzających to rok temu (jeśli dobrze pamiętam) był lekki spadek. Teraz myślę, że też będzie też słabiej. Dochodzi jeszcze kupno biletu... z jednej strony dobrze bo odpadną "miastowi" / "gadżetowicze" ale wg mnie przy dużych opłatach od wystawców (pełne hale) to trochę słabe.

Opublikowano
4 minuty temu, ASZv3 napisał:

Co do wspomnianego wyżej dwumięsięcznika to współpracując z TPR dostaję gratisowo... krótko mówiąc jest tam trochę fachowych tematów ale spodziewałem się więcej po tym...

Dochodzi jeszcze kupno biletu... z jednej strony dobrze bo odpadną "miastowi" / "gadżetowicze" ale wg mnie przy dużych opłatach od wystawców (pełne hale) to trochę słabe.

Ja jako "gadzetowicz" jadę 🤣  Dwa lata temu dostalam kilka fajnych próbek z cargilla bodajze dla cieląt. 

@soltys48 tooooo chyba masz prenumeratę??? bo za darmo raczej nie przychodzi 😳

Opublikowano

😳 za darmo? u mnie szef prenumeruje i nie czyta, więc czasem jak natrafię na nieotwarty egzemplarz to zakoszę 😁😁😁😁

@michalcium to to to. I co tam? warto to prenumerować?