Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
28 minut temu, radekz200 napisał:

Dobrze płaca chociaz? 😛

Dobrze to pojęcie względne:-) Jakoś 5 rok żyję z tego bo w moim przypadku to za wielkiego wyboru nie mam. Mam zapewnione wszystko czego potrzebuje człowiek do życia i jestem zadowolony. 

• Like 1
Opublikowano
25 minut temu, jankeson napisał:

Dobrze to pojęcie względne:-) Jakoś 5 rok żyję z tego bo w moim przypadku to za wielkiego wyboru nie mam. Mam zapewnione wszystko czego potrzebuje człowiek do życia i jestem zadowolony. 

Myśle ze obie strony są zadowolone 🙂 trudno znaleść teraz dobrego pracownika co jeszcze siedzi w temacie, sam bym takiego chciał 😛

• Like 1
Opublikowano
43 minuty temu, ukaszProcho napisał:

Panowie jaka folia będzie lepsza ewentualnie wasze opinie chciałbym poznać. 

Balensil 265 zł 

Twister 265 zł 

Agrosil 260 zł 

Wszystkie folie 500 mm.

łoo brałem 750 agrofilm bo mi się sprawdziła w zeszłym roku i jakiś miesiąc temu płaciłem 285, tutaj cena kosmos

Opublikowano
6 godzin temu, czesio1612 napisał:

łoo brałem 750 agrofilm bo mi się sprawdziła w zeszłym roku i jakiś miesiąc temu płaciłem 285, tutaj cena kosmos

Nie pomyliłeś się z ceną?

Agrosil dobra polska folia. Nie miałem zastrzeżeń jak owijałem. Mam nadzieję, że utrzymają jakość.

Opublikowano

No to dałeś dla użytkowników paszowozów do wyobrażni.  Ile bydła,jak z wjazdem do obory;czy wysyp,  jaki ?taczka?,jaki wolny ogier na wybiegu  czeka na dożywocie ,8 m w bólach to i c 330 ,,uwlecze'' na wolniejszym w paszowozie pod warunkami...

Opublikowano

Metaltech jeśli tylko te 2 firmy wchodzą w grę. W metal-fach ślimak projektował ktoś na niezłej bani.

Opublikowano

Kolega miesza 2 miesiące 3p 8ką euromilka, a w zasadzie mieszał 😉 w zeszłym tygodniu wywalił kolano. Tyle że już był trochę dojechany, ale wóz raz dwa zweryfikował... Teraz ładuje wszystko do gara i podpina Zefira

Opublikowano

U nas kiedys 8 m3 metaltechu ciagal c 360-3p woz bez przekładni i dawał radę. Po latach w tym wozie nic się nie dzieje jedynie ślimak moglby byc trochę solidniejszy. Ale to się chyba troche zmienilo

Opublikowano
2 godziny temu, kizak napisał:

No to dałeś dla użytkowników paszowozów do wyobrażni.  Ile bydła,jak z wjazdem do obory;czy wysyp,  jaki ?taczka?,jaki wolny ogier na wybiegu  czeka na dożywocie ,8 m w bólach to i c 330 ,,uwlecze'' na wolniejszym w paszowozie pod warunkami...

Na 40 dojnych nowa korytarz 4m wysokość wjazdu 3m. Bedzie kręcił albo 1014 albo c355 zależy czy pyknie z nowym ciagnikiem do tura. 

Thomas: Tylko takie mam do wyboru w promieniu 50km. 

Opublikowano

To w tych czasach ogranicza Cię dostęp do sprzedawców? Dzwonisz do jakiejś firmy od wozów i za dzień dwa masz sprzedawcę w domu. Ja pojechałem 150 km do Wysokiego od EM pogadać, popatrzeć z bliska. Wybór masz ogromny. Ja chciałem niebieski to kupiłem niebieski.

Opublikowano
michalcium napisał:

Jeśli watpisz to chyba nie zaznałeś nigdy mocy mocarnej c330😀a tak serio 3p to raczej minimum;)

mam c330m i to jest prawdziwy wariat a tak serio dosyć udany egzemplaż jeździłem kilkoma i żaden nie miał takiego kopa ale nie odważył bym się zapiąć do wozu paszowego a napewno krajowej produkcji i pojemności 8m3

Opublikowano
2 godziny temu, Thomas2135 napisał:

To w tych czasach ogranicza Cię dostęp do sprzedawców? Dzwonisz do jakiejś firmy od wozów i za dzień dwa masz sprzedawcę w domu. Ja pojechałem 150 km do Wysokiego od EM pogadać, popatrzeć z bliska. Wybór masz ogromny. Ja chciałem niebieski to kupiłem niebieski.

Wolę mieć od dealerów z którymi już współpracuje. Zawsze to pewniejszy serwis itd. 

Opublikowano
7 godzin temu, slawek74 napisał:

Dobrze się czujesz z tym 8m do c330 ? 😃

😁 i oczywiście 2400 na pace,dość śmiechów,ale od chyba dwóch tygodni tak mieszam, bo c 360 podpięta pod siewnik.

7 godzin temu, michalcium napisał:

Jeśli watpisz to chyba nie zaznałeś nigdy mocy mocarnej c330😀a tak serio 3p to raczej minimum;)

Do 8 m,tak naprawdę by to dobrze szło,by wypadało z 70 k0ni podłączyć:)

Opublikowano
DanielFarmer napisał:

Sławek masz Strautmanna chyba,co ile noże ostrzysz i jakie kupiłeś na wymianę?

Noze to jakieś zamienniki z grene a ostrzałem ostatnio we wrześniu trawa z pryzmy to tylko do podrzucania przy mieszaniu