Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, leszek1000 napisał:

Może jeszcze te mamony jeżdżą z  tanimi agregatami i darmowym frezem 😂

Mnie jeden taki artysta drogę zajechał kilka lat temu, wysiada od razu i leci bagażnik otwiera, już się przeżegnałem... myślałem że będzie mordował 😁

1 godzinę temu, Leszy napisał:

Z tymi prądami to nieciekawie może być. U nas są co chwila awarie i przerwy w dostawie, a teraz nawet w piecu nie napali bo nowa instalacja bez pompy grawitacyjnie nie idzie.  

U mnie właśnie wszystko ok z prądem, a po burzy czy wichura na godzinkę, dwie zabiorą raz do roku. No nie ma sensu go trzymać. To nie pług, że postawisz i nie zgnije. Wilgoć i gryzonie bigosu mogą narobić.

Opublikowano
31 minut temu, gregor1284 napisał:

Bez avr idzie tego używać? 

U mnie w oborze nie ma za dużo elektroniki to pewnie by chodziło bez problemu(basen co prawda ma zabezpieczenia solidniejsze ale to musiało by być mocno niestabilnie porównując fazy). Myślałem raczej o domu jak za laptopem czy telewizorem za tęsknie a różnica w cenie to było kilka stówek.

Opublikowano
Przed chwilą, radekz200 napisał:

Pedro a pronarki nie sprzedajesz? 😛

Jak by co to ja pierwszy, dobra? 😂

Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Idzie. Doczytałem w instrukcji, grunt żeby nie było jakiejś skomplikowanej elektroniki 

Chłodnia, myjnia i dojarka. 

Skomplikowane i nie, sterowniki mają. 

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, gregor1284 napisał:

Albo i lepiej, to nówka Sztuka że sklepu. 🤗 

No domyślam się, ale na takim "dziwnym" handelku trzeba troszkę zejść z ceny żeby poszło

11 minut temu, Karol6130 napisał:

Bez avr nie idzie robić? 

Pedro twój ma avr? 

Nie ma i nigdy z niczym nie miałem problemów z tego powodu. Taki bajer, nie jest niezbędny chyba... Nie wiem nie znam się... Ładowałem telefony i jakoś było ok. Jak kupowałem to nie wiedziałem że jest coś takiego.

10 minut temu, radekz200 napisał:

Pedro a pronarki nie sprzedajesz? 😛

Już Ci mówiłem... Zamienię za beczkę pomot 6700. Tylko z tem nowem wałkiem 😁 tego sikacza możesz sobie zatrzymać

Edytowane przez pedro2
Opublikowano

A to już zależy tylko od Ciebie. Z avr są dużo droższe a można zewnętrzny regulator dokupić 

1 minutę temu, pedro2 napisał:

No domyślam się, ale na takim "dziwnym" handelku trzeba troszkę zejść z ceny żeby poszło

Nie ma i nigdy z niczym nie miałem problemów z tego powodu. Taki bajer, nie jest niezbędny chyba... Nie wiem nie znam się... Ładowałem telefony i jakoś było ok. 

Już Ci mówiłem... Zamienię za beczkę pomot 6700. Tylko z tem nowem wałkiem 😁 tego sikacza możesz sobie zatrzymać

Nic dziwnego w takim handelku nie ma 😉

Opublikowano
5 minut temu, pedro2 napisał:

Nie ma i nigdy z niczym nie miałem problemów z tego powodu. Taki bajer, nie jest niezbędny chyba... Nie wiem nie znam się... Ładowałem telefony i jakoś było ok. Jak kupowałem to nie wiedziałem że jest coś takiego.

To ile byś chciał? 

W ogóle to dobre jest? 

Nie zepsółeś? 

Jaki ciagnik podczepiałeś? 

Ile to kv i ile pociągnie? 

Opublikowano

I tu wchodzę ja, cały na biało. Pedro wola 4600, Ty proponujesz 4, spotykata się w polowoe czyli 4300. Kupujesz zewnętrzny regulator i gra gitara. A teraz po 100zl każda ze stron za załatwienie tego interesu. 

• Haha 2
Opublikowano

On chyba na fv. 

Przed chwilą, pedro2 napisał:

Za tydzień 2 stówy w górę 😋 Ja za chytry do handlu. Na razie się zastanawiam czy to nie przy tanio 🙈

Jak coś to diś 3800 dam, kurier po mojej stronie ale Ty go zamawiasz 😂

Decyduj szybko bo stopy podnieśli i będzie deflacja😂

Za tydzień 2500 ale z siuntką 😂

Opublikowano
soltys48 napisał:

38 minut temu, slawek74 napisał:

teraz to gałęzie i z helikoptera obcinają 😁🙋‍♂️

https://youtu.be/oJFV9XWyT1U u nas tak robili

A u nas naście lat temu to ojciec z wują zrywali końmi pod linią zrąbki wycinane przez pilarzy a ja młody chłopak układałem na sztapel

u nas nigdy nie urosły grubsze niż ,,ręka,,

Opublikowano
Karol6130 napisał:

Bez avr nie idzie robić? 

Pedro twój ma avr? 

idzie idzie tylko trzeba ,,równo,, obciążyć a nie jak kiedyś całe ,,światło,, czyli 220 na jeden bezpiecznik

gregor1284 napisał:

Albo i lepiej, to nówka Sztuka że sklepu. 🤗 

tyle co ty masz okazji to powinieneś w złotych butach chodzić 😁😜