-
Podobna zawartość
-
Przez jondir989
Witam!
Czy rozsiewacz z komputerem amados+ wysiewa Wam co do kilograma po wprowadzeniu współczynnika kalibracji do danego nawozu z ksiązki?
W moim przypadku wysiewa za mało...
-
Przez PanJoker
Panowie mam dwa pytania.
- Czy ktoś posiada może tabele wysiewu do tego modelu? Kiedyś była na stronie Amazone ale nie moge jej znaleźć a stary komp mi nawalił i niestety nie mam Poratuje ktoś?!
- I moje drugie pytanie. Mój rozsiewacz rzuca na ok 18m (tak mi się wydaje) Długość łopatek to (nie wiem czy dobrze zmierzyłem) 240 i 200 ale takich długość na ich stronie nie ma. Więc chciałbym żeby rzucał mi 12m to musze wymienić tylko łopatki?? czy też i talerze? I pytanie jeszcze na jaki model łopatek? S3 czy S4? (w s4 długości łopatek to 220 i 170) To bym zamówił sobie. Bo mam opryskiwacz 12m i nie chce robić bałaganu na polu tak jak rok temu Wiem że późno się za to zabieram ale lepiej później niż wcale.
-
Przez Patryk_23
Witam. Posiadam rozsiewacz amazone zam 1001 z jaką prędkością rozsiewać nawóz? Korzystam z aplikacji amazone, są tam wszystkie ustawienia rozsiewacza lecz nie ma podanej prędkości jazdy. Proszę o pomoc osoby posiadaczy tego modelu.
-
Przez GospodarstwoRolne231
Witam w dalszym ciągu poszukuje pomocy w ustawieniu rozsiewacza amazone zaoc900. Tamten rok mniej więcej się udało posiać lecz idzie kolejny sezon i dalej nie mam żadnych dokładniejszych ustawień. Zakupiłem katalog jest w język niemieckim ale nijak się mają te ich ustawienia z tego sam ustawiałem i jak wychodziło. Więc powielam pytanie i chciałbym prosić o indywidualne notatki z ustawienia najbardziej interesuje mnie nawóz saletra macro lub pochodne.
-