-
Podobna zawartość
-
Przez Jakub2
Witam, siałem saletrzak rozsiewaczem Langren rs 500 zgodnie z tabelą A0/B3, za traktorem zboże jest ciemne i na końcu a po środku zboże jest jaśniejsze. Jak go ustawić żeby nie powstawały takie pasy? Zależy mi na ustawieniach na 12 metrów bo na taką szerokość robię ścieżki.
-
Przez Marcin124
Witam. Potrzebuję schemat podłączenia sterownika axera c1 do siłowników elektrycznych lub kogoś kto ma taki zestaw i mógłby to sprawdzić.
-
Przez wapniak
Witam
Moglby mi ktos pomoc zrozumiec jak najdokladniej ustawic dawke w tym rozsiewaczu, myśle posiac nim gryke, jest aplikacja w ktorej dobiera nam dawke ale to zbyt ogolne, znalazlem taki filmik instruktazowy ale nie do konca go rozumiem,
Z tego co zrozumialem musimy przejechac jakis odcinek zmierzyc czas i pozniej przez ten czas zwazyc ile sie wysypie ziarna ale to jest w jednostkach imperialnych, chcialem to przerobic na nasze,
Jaki fragment musze przejechac, i jak z szerokoscią, jak ustawic w tym rozsiewaczu szerokosc siewu czy zostaje tylko metoda prób i błędow w sensie rozsypać troche i zmierzyć, z tego co zauważylem jak zwieksze obroty to sypie mocniej, musze trzymać stalą predkosc? Jesli jest ktos obeznany prosze o pomoc, gryki chce posiac ok 90 kg na ha
https://youtu.be/jotrrpiAFAc
-
Przez kamil0303
Witam
Zakupiłem rozsiewacz amazone zam premis. i tarcze wysiewające są ost 10-24. i nie mogę w aplikacji nigdzie takich odszukać .pomoże ktoś jak to ustawić ?? pozdrawiam
-
Przez kamil255
Witam, posiadam ten rozsiewacz i jest ustawiony na 12m bo takiej szerokości mam ścieżki. Chciałbym dowiedzieć sie od osób uzytkujacych ten sprzet jak ustawić łopatki na 15m do nawozów przedsiewnych NPK typu polifoska,zawsze to jakaś oszczędność czasu przy większej szerokosci rozsiewu.
-