-
Podobna zawartość
-
Przez undisputed
Witam, planuję kupić ładowacz czołowy do ursusa 1634 i mam kilka dylematów. Tur ma pracować przedewszystkim przy ładowaniu ziarna na tiry toteż zależy mi na jak najwyższej wysokości podnoszenia. Szukam nowego, w miarę solidnego i w przystępnej cenie. W ciągu roku bedzie miał do załadowania 300-400 ton ziarna no i troche nawozów, nic poza tym. Co polecacie, najbardziej pasuje mi ten tur 18 z hydrametu bo podnosi na wysokość 4,4 m. Trochę się obawiam czy konstrukcja ciągnika na nim nie ucierpi. Co polecacie? i czy warto brać amortyzator drgań i joy-a. Wszelkie rady i wskazówki mile widziane
-
Przez Gość peres100
czy szostka z turbo 140 koni da rade z obrotowym azurowym plugiem 5 skibowym na 234klasie ziemi???
-
Przez Radosllaw
Witajcie!
szukam szukam i znaleźć nie mogę. Przypadkowo na allegro natrafiłem na takie wnętrze:
Czy ktoś ma pomysł gdzie szukać takiego "siedzenia pomocniczego dla pomocnika" ?
a może ktoś zrobił już w tej jednoosobowej kabinie dodatkowe siedzenie?
za sugestie bardzo dziękuję
-
Przez Gość PP61
Ursus 1614 vs. Ursus 1634
Który z wyżej wymienionych ciągników jest według was jest lepszy i dlaczego?
Rocznik ciągników z lat 1993-2001.
-
Przez adam519
Witam może ktoś wie czy w tych modelach była skrzynia 4 biegowa? jeśli tak to czy to było tylko na zasadzie "szybkiej skrzyni" czy normalnie jak w 4 cylindrowych? czy to od czegoś zależało? czy po prostu od któregoś roku robili z skrzynią 4 biegową. Prosił bym o odpowiedzi.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Wał uprawowy Trio czy Univers, co wybrać?
Ursus C-360 i Pottinger TOP 33N