Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Panowie, mam problem z agroplusem (model f80 keyline) rocznik 2018. Silnik FARMotion KD3TA. Co oznacza kod błędu M214? Pracował normalnie, zjechałem zalać kolejną beczkę do zabiegu, i już nie zapalił. kręci, ale nie odpala, jakby nie dostawał paliwa. po którejś próbie zapłonu wyskoczył ten błąd. Co to może być?

Edytowane przez El_Grande
Opublikowano
Dnia 27.08.2017 o 11:20, Marcelix napisał:

Witam koleżanki i kolegów. Pacjent to Lamborghini champion 135 z 2004r. Wyświetla błąd Transmision alarm. 017 a na wyświtlaczu od biegów przed numerem biegu wyświetla literę "E" i zaczął szarpać pszy ruszaniu. Proszę o pomoc.

Mam. Ten sam problem,  problem został rozwiązany? Mogę prosić o informację? 

Opublikowano

Witam. W moim agrotronie k 410 wyskakuje błąd code CA i informacja błąd czujnika operatora, czujnik nieskalibrowany. Czujnik wymieniony na nowy, problem nadal istnieje. Serwis telefonicznie twierdzi że może być uszkodzona centralka elektryczna itd ale ogólnie to zbywają klienta. Miał ktoś taki problem? Pomóżcie😊

Opublikowano

Witam.

W Same Iron 175S z 2004r. (oprogramowanie prawie identyczne jak np. w Deutz-Fahr Agrotron 200) przy porządnie rozgrzanej skrzyni biegów pojawia się "Transm Alarm 094". Zdaje się, że ciągnik działa normalnie, ale pytanie co to jest i czy można ciągnikiem nadal pracować?

Z góry dzięki za odpowiedzi

Cytat

Opublikowano

Witam 

Czy ktoś wie jak rozwiązać problem z błedem E9 w DF agrotron 6.45s z 96r?

Jeden kabel był przetarty od czujnika  i został wymieniony , wymieniłem czujnik ten z czerwoną końcówka, bezpieczniki całe.  Gdzie jeszcze szukać przyczyny .

Opublikowano

Witam u mnie wyskakuje błąd 79 i 82. Wcześniej wystarczyło zgasić i ponownie uruchomić i był spokój na długo. Teraz po przełączeniu rewersu w tył błąd 79 a w przód 82. Błędy pojawiają się po kilku sekundach i nie da się jechać. Ktoś coś.

Szukając odp natknąłem się że Bezpiecznik F1 należy najpierw sprawdzić.gdzie on jest

IMG_20210907_111315.jpg