-
Podobna zawartość
-
Przez osoba123
Sprzedam prase Sipma Z-224. Stan bardzo dobry. Link do ogłoszenia: https://www.olx.pl/oferta/prasa-sipma-z-224-CID757-IDyyjNG.html#86e7b8573e
-
Przez roman099
Witam potrzebuje pomocy w szczególności od znawców tematu zaczełem remont owijarki metal fach z560 a dokładnie wymiane łożysk stołu i chodzi o to że tam są takie do tych dwóch łożysk tak zwane osłona obsady łożyska z plastiku. Stare wyjełem włożyłem dwie nowy łożyska wchodzą wszystkie a dwóch tych plastików nie idzie włożyć bo nie mieszczą się pod stołem jest teraz za mało miejsca można powiedzieć żę opiera się prawie na samych łożyskach. co zrobić jest na to jakiś sposób??
-
Przez Pan_AgroPrezes
Witam wszystkich użytkowników i mechaników mających styczność z tym sprzętem od zeszłego sezonu mam taki problem że owijarka przy 2-3 ostatnich obrotach zwalnia prawie do zera czasami zatrzymuje się całkowicie a momentami aż wraca nie mam zielonego pojęcia czym to może być spowodowane pracuje ona z ursusem 3512 od nowości taki zestaw bez awaryjnie tyle tysięcy kulek a teraz nawet po przepięciu do NH TD5.85 ta sama sytuacja myślałem że za słabe ciśnienie ale wszystko jest okej wyczyściliśmy wszystkie elektrozawory wymienilismy rozdzielacz ale to nic nie pomogło jeden pierwszy cykl zrobi dobrze potem przestaje działac potem znowu zrobi 1 może 2 sama i dalej nie działa jeszcze myśle żeby przeczyścić węże jak to nie pomoże to już nie wiem niech ktoś doradzi co może być powodem PROSZĘ !!!!
-
Przez GRWielkopolska
Witam co lepiej kupić czy owijarkę Tosię , Bella czy Metal Tech .Proszę o pomoc
Rekomendowane odpowiedzi
Zakup ciagnika na wniosek 150-170 km
Czytaj dalej »
Cummins 6t-590 Case mx135