Prasa John Deere 580 zapycha się za rotorem
-
Podobna zawartość
-
Przez Mateuszek12
Witam pomoże ktoś może miał ktoś problem tego typu. Niekce działać mi klimatyzacja w john deere 6910s co to może być za przyczyna.
-
Przez AchimR
Udało nam się przerobić eS-kę na wersję brazylijską.
Nieważne czy wersja z 9l czy z 13l silnikiem. Wszystkie kombajny JD z DPF i dodatkowym kompresorem śrubowym można przerobić na wersję brazylijską, czyli z odłączonym kompresorem co dodaje mocy!!!
Wkrótce więcej zdjęc.
Kombajn już po testach.
Tak było
A tak jest teraz.
-
Przez yacenty
Hejka,
czy ktoś z was dokładał we własnym zakresie 2 komplety lamp aby uzyskać oświetlenie 360st?
Moja kabina ma miejsca na boku kabiny i wewnątrz z przodu.
Pytanie jest takie czy w brakujących miejscach jest wyprowadzona wiązka okablowania czy trzeba coś pokombinować? Coś dokładać czy ewentualnie pociągnąć tylko prąd kablem z lampy obok?
-
Przez plati
Witam.
Generalnie mam taki problem, że elektrozawory w mojej prasie są już wyeksploatowane i dochodzi do ich zacinania czasem.
Chciałbym dokupić takie elektrozawory, jednak nigdzie nie mogę znaleźć sklepu, czy zakładu hydraulicznego, który dopasuje mi te elektrozawory.
Wrzucam zdjęcia poglądowe rozdzielacza i "elektrozaworu"(w sumie nie wiem jak to się fachowo nazywa).
Na rozdzielaczu jest wybity nr i nazwa firmy COMATROL
Jeśli ktoś się zna na takim czymś i chciałby się podzielić wiedzą, to byłbym bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
-
Przez bialy1989
Witam. Poszukuję kogoś kto podłączy mi antenę Star fire 3000 jako antenę wysyłającą sygnał rtk na moim budynku. Chodzi też o zrobienie wiązki zasilajacej. Temat jest pilny bo wiosna się zbliża a gość który miał to zrobić nie odbiera telefonu. Pokryje koszty dojazdu,miejscowość Kowalewo Pomorskie. Pozdrawiam
-
Rekomendowane odpowiedzi
John Deere 6920 problem TLS
Czytaj dalej »
John Deere 6600 + pług kverneland