Sprawdź MF 3080 nie przełącza żółw/zająć nie można wyłączyć napędu i blokady, na AgroTesty.pl
Massey Ferguson 3080 Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez WojtekLewandowski
Witam. W moim mf przestał działać wom, napęd zmiana żółw zając, jest na żółwiu i reszta kontrolek zgasła. Kiedyś miałem podobnie ale ruszyłem wtyczką i było okej. Dodatkowo nie pokazuje prędkości jazdy. Proszę o szybką pomoc.
-
Przez witch
Witam chciałbym wam przedstawić filmik prawdopodobnie jest to błąd 3-2 jest to czujnik draftu możecie mnie poprawić jeśli nie podrzucam filmik Drugą sprawą jest taka ,że wymieniłem żarówki na panelu gdzie są kontrolki i teraz gdy wrzuce rewers obojetnie czy do przodu czy do tyłu miga pomarańczowy romb autotronic 3 nie mam pojecia jaki jest to bład ciągnik normalnie jeździ, proszę o wszelką pomoc. I jeszcze gdzie ten czujnik draftu się znajduje?
video-1531318302.mp4
video-1531938574.mp4
-
Przez botch
Witam wszystkich, strzeliła ma blokada w c360. Moje pytanie brzmi czy da radę jakoś to zrobić bez odkrecania koła? Ktoś coś jakieś porady? Z góry dziękuję. Pozdrawiam -
Przez Matik7171x
Witam, mam problem z Areską, a mianowicie gdy się rozgrzeje silnik to mam problem z przerzuceniem biegów zolw/zając. Czego to może być wina ?
-
Przez Piasek186
Witam. Mógłby mi ktos dokladnie powiedziec lub moze ma zdjecie gdzie znajde filtr siatkowy oleju hydraulicznego w mf 3080 ? Nie znalazłem dokładnej odpowiedzi
-

Rekomendowane odpowiedzi
Sprzęgło "pieciominutowe" - jak używać
JD 3040, agromasz, poznaniak