Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Na jesień planuję zakup nieco większego ciągnika do pomocy dla wysłużonego fendta 615ls. Potrzebuję ciągnika o mocy od 150 do 180 nawet 190 koni. Taki ciągnik nie będzie przeciążony z posiadanym sprzętem dlatego myślę że będzie dłużej służył. Cena to ok 70tyś. Ciągniki które rozważam to valtra 8550,8750 mf 8140.8150 oraz john deere 7700,7800. Co powiecie na temat tych ciągników oraz czy polecicie jeszcze jakieś?

Opublikowano

W sumie zastanawiałem się na Renault 816 RZ ale przeraża mnie amortyzowana kabina i cala elektronika, podobnie jak w Fendzie 800. Fendt bardzo fajny tylko trochę za drogi.

Opublikowano

za dobrą 8xx trzeba dać 100tys. Aresy to bardzo dobre maszyny.Z elektryką jak kupisz oryginał to raczej problemów nie ma. Co do kabiny to bez amortyzacji nie wyobrażam sobie jazdy. W aresie jest bardzo dobrze i prosto rozwiązana

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez masseyferguson255255
      Witam. Mam problem dziś podczas wyjazdu w czasie jazdy (10metrów) wyskoczył dźwignia sterowania reduktorem i wskoczył tak jakby luz, choć bieg był włączony, teraz w ogóle nie reaguje na biegi na każdym biegu jak na luzie i na biegach szosowych i na terenowych, proszę o pomoc co jest grane. z góry wielkie dzięki.
    • Przez andrewk
      Witam, do sprzedania instrukcja obsługi do traktorów Massey Ferguson 6110 - 6190 w języku polskim. Gratis dla kupującego dorzucam instrukcję napraw do powyższych modeli w formie pdf (ang).

Cena 70zł + wysyłka

Chęć zakupu kierujcie wysyłając mi wiadomość

Pozdro

___________________________________________________________________________________________________________
      AgroDane.pl - portal poświęcony specyfikacjom maszyn rolniczych takich jak ciągniki rolnicze, kombajny zbożowe oraz ładowarki teleskopowe. Dane techniczne, porównania modeli oraz opinie w jednym miejscu. Użytkownik agrofoto wszystkim poleca tą stronę z całego serca 

• Przez andrewk
      Do sprzedania posiadam instrukcję do MF 6110 - 6190. Kupiona za dużo wyższą kwotę, przeczytana i odłożona. Stan jak NOWY. Cena 40zł + 15zł wysyłka. Dla agrofotowiczów równe 50zł.
      Link do aukcji : http://allegro.pl/massey-ferguson-instrukcja-obslugi-6110-6190-i7145241669.html

____________________________________________________________________________________________________________
      AgroDane.pl - portal poświęcony specyfikacjom maszyn rolniczych takich jak ciągniki rolnicze, kombajny zbożowe oraz ładowarki teleskopowe. Dane techniczne, porównania modeli oraz opinie w jednym miejscu. Użytkownik agrofoto wszystkim poleca tą stronę z całego serca
    • Przez kubakar117
      Witam Mam problem w Valtrze n134 active mianowicie chodzi o tylny tuz.Czasami potrafi się przyciąć. Po naciśnięciu przycisku mruga kłódka na prawej konsoli z regulacją .
    • Przez bialy1989
      Witam. Poszukuję kogoś kto podłączy mi antenę Star fire 3000 jako antenę wysyłającą sygnał rtk na moim budynku. Chodzi też o zrobienie wiązki zasilajacej. Temat jest pilny bo wiosna się zbliża a gość który miał to zrobić nie odbiera telefonu. Pokryje koszty dojazdu,miejscowość Kowalewo Pomorskie. Pozdrawiam
  • Dodaj nową pozycję...
v