Skocz do zawartości
Maikel1987

Problem światla

Polecane posty

Maikel1987    1

Witam ,  przy wciskaniu  hamulca zapalają się wszystkie  światła , nawet z przodu .   jakieś zwarcie ? Tylko gdzie tego szukać ? Brak masy 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
wojtal24    242

jak nie wiesz gdzie szukać to wezwij elektryka


ZETOR TEAM

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
zbyszekbrzuze    199

Proponuje powykręcać żarówki z tyłu i sprawdzic wtedy, kiedyś miałem taki przypadek, ze chińska żarówka zwierała i zapalały się światła.


KPK Kumurun Team
Naprawiam ciągniki, remontuję silniki,

GG: 33264431 t: 724772311

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez waldek315
      można zamontować w ciągniku halogeny dalekosiężne??
    • Przez mariuszsz1lez
      Witam mam problem z moim mf3070 kupiłem go przed żniwami z czołówką do wożenia słomy pracował elegancko zrobił przeszło 100mtg od jakiegoś tygodnia gdy włączę światła mijania lub drogowe zaczyna palić się kontrolka od czujnika przepływu oleju hydraulicznego i jest wielki zgrzyt w skrzyni tak jakby przechodził na żółwia a jak cofam blokuje skrzynie.nadmieniam że bez włączonych świateł jest wszystko jeśli ktoś może pomóc proszę o wiadomość mariuszsz1lez&o2.pl
      z góry dzięki
    • Przez Patrick345
      Kupiłem takie halogeny http://www.allegro.pl/item399198528_reflek...ne_swiatlo.html tylko że z tyłu mam jeszcze taką rączkę, i chce je zalożyć przy dachu z tyłu tylko nie wiem jak je tam zamontować. Prosił bym o jakieś rady.
    • Przez sloneczko18
      Witam. Mam kłopot ze światłami w MF255. Gdy chciałem podłączyć lampę roboczą pod gniazdo przyczepy, zgasła prawa lampa postojowa, i nie ma obu świateł stop, reszta świateł (kierunki, postojowe przednie, krótkie, długie, lewe postojowe tylne, oświetlenie wskaźników) działa. Nie ma tylko świateł stop i prawej tylnej postojówki. Żarówki sprawne, bezpieczniki w skrzynce też sprawne. Nie mam pojęcia gdzie tkwi problem. Proszę o pomoc.
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam. Problem polega na tym, że z jednej strony to kable są pourywane całkiem od lamp a z drugiej aby jedna żarówka świeci. Ciągnik ten chodzi codziennie przy bykach, zimą występuje duża różnica temperatur co sprzyja się tworzeniu pary wodnej czyli nic dobrego do instalacji. Pytanie jak zabezpieczyć złącze konektorowe 6 pinowe przed tą para? Jaki przekrój przewodu był by dobry do tych lamp i do gniazdka na przyczepę? Od złącza cały tył instalacji ma być nowy. Chodzi o te lampy na tylnych błotnikach i gniazdo do przyczep.
      Z elektryką nie mam nic wspólnego ale powoli się uczę. Jeśli coś źle napisałem to proszę mnie poprawić.
      Z góry dzięki za odpowiedź.
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.