Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Case puma 165 mc na skrzyni 19*6 eco FULL POWERSHIFT miękka oś, tuz, amortyzacja kabiny,pneumatyka,kogut,szerokie błotniki z poszerzeniem,okno dachowe,ledy 8x, 4 pary wyjść mechanicznych,koła 540R28 i 650R38 michelin cena 305 netto  dobra cena?dodam że ciągnik będzie dopiero zamawiany

• Like 1
Opublikowano

Jak dzwoniłem do dilera w grudniu z zapytaniem o 5080D Eco z klima skrzynia 15x15 rewers mechaniczny obciazniki 112netto (namiejscu za mnije by wyrwał), ale mowił ze juz ostatnie sztuki bo ich nie produkują ze wzgeldu na nowe normy spalin wieć z 5090 bedzie podobnie..

Opublikowano

Panowie wiecie ile trzeba doplacic  do wyzszych felg ? Chodzi o jd felga 34 a 38

Opublikowano (edytowane)
Dnia 26.01.2018 o 11:52, MariuszSkrzypczak napisał:

Case puma 165 mc na skrzyni 19*6 eco FULL POWERSHIFT miękka oś, tuz, amortyzacja kabiny,pneumatyka,kogut,szerokie błotniki z poszerzeniem,okno dachowe,ledy 8x, 4 pary wyjść mechanicznych,koła 540R28 i 650R38 michelin cena 305 netto  dobra cena?dodam że ciągnik będzie dopiero zamawiany

Pomyśl o elektrozaworach. Multicontroller i mechaniczne zawory to nieporozumienie nic nie zaprogramujesz nawet obrotu pługa i znaczników pomyśl o tym.

Zrezygnuj z określenia marki opon dostaniesz ten sam rozmiar 4000 taniej od przypadkowego producenta a może się właśnie michelin trafi.

Edytowane przez falcon83p
Opublikowano (edytowane)
Dnia 23.01.2018 o 08:10, inoxdeere87 napisał:

Co powiecie na cene jd 6115 mc z miekką ośką, oświetlenie premium, 3 pary hudrauliki, przedni tuz + wom, skrzynia autoquad eco, opony 540/480 za 273 netto?

Inoxdeere - ty brałeś wycenę serii MC czy RC? Skrzynia Autoquad Eco Shift występuje tylko w wersji RC.

Edytowane przez Kos_pl
Opublikowano
dzieki zadwonie sobie najwyżej do dilera valtry i sie spytam bo bylem ostatnoi i ogladalem valtre i mowielem tam ze interesuje mnie fendt to nic mi nie powiedzieli ze beda mieli fendta reż
Opublikowano
Dnia 27.01.2018 o 16:48, Kos_pl napisał:

Inoxdeere - ty brałeś wycenę serii MC czy RC? Skrzynia Autoquad Eco Shift występuje tylko w wersji RC.

MC. to jest oferta z tego roku i dealer stwierdził że jest w opcji ta skrzynia w wersji mc, chociaż na stronie jd jest rzekomo dostepna tylko w rc.

Opublikowano
Dnia 9.01.2017 o 13:45, Tetsuya napisał:
Dnia 6.01.2017 o 21:14, welwos29 napisał:

mam oferte na 620 cis za 305 tys. Netto do negocjacji. Oświetlenie full, opony 650 i 520, przedni tuz fabryczny, 2 koguty. Oferta z Małopolskiego.

Drogo ja za 620 ale cmatic i bardzo bogatym wyposażeniem dałem ~340netto

Jak ma aż dwa koguty to niedrogo.

• Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, kocur666 napisał:

Jakie Ceny jd 120m 130m ?

120m z miekką ośką, 3 pary hydrauliki, mocniejszą pompą, zaczep 3w1 oświetlenie premium i skrzynia autoquad 40eco za 265.

130m pewnie z dyszke więcej,ale to zależy jakie wyposażenie chcesz;)

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, inoxdeere87 napisał:

MC. to jest oferta z tego roku i dealer stwierdził że jest w opcji ta skrzynia w wersji mc, chociaż na stronie jd jest rzekomo dostepna tylko w rc.

A próbowałeś coś negocjować cenę? Powiedzieć że absolutnie nie interesują mnie ceny z konfiguratora a już tym bardziej katalogu, etc., tylko takie do oddania. Jak zaproponował 273 tys. zł netto, było powiedzieć że dla ciebie jest on wart nie więcej 230 tys. zł netto w takiej konfiguracji i byś wiedział, czy w ogóle coś się zamyślił czy stał okoniem np. na 270 tys zł netto. Tak czy inaczej - cena jest niebotycznie duża, ale to już zauważyli inni userzy.

Edytowane przez Kos_pl
Opublikowano
Dnia 27.01.2018 o 11:50, michal_xs napisał:

Panowie wiecie ile trzeba doplacic  do wyzszych felg ? Chodzi o jd felga 34 a 38

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, sumek666 napisał:

"nie każdy musi jeździć John Deere"

takie podejście mają do klienta kiedy zaczynasz negocjować ;)

Gdyby nie to, że nieraz mają jakąś sensowną ofertę na wybrane egzemplarze, to bym pewnie nawet na nich nie spojrzał. Inna jeszcze rzecz to to, że mało kto chodzi z pieniędzmi w reklamówce. One też by działały zmiękczająco na takich typów :D, ale to nie byłoby bezpieczne. A tak - przy opcji dofinansowanie z UE i często jeszcze dodatkowo kredytu... to się stawiają. Kolejna jeszcze rzecz... dużo osób lubi przepłacić za samą markę. To też działa na niekorzyść zdroworozsądkowców.

Edytowane przez Kos_pl
Opublikowano

Może i JD są drogie ale sam jak kupowałem bardzo podobał mi sie Case Farmall 105 u Pro. Efekt taki ze za Jd100 RC  z miękka osia zapłaciłem 216 a za Case bez miękkiej osi chcieli 223. No i w Case odrzucił mnie silnik 3,4 litra. Moim zdaniem trochę mały.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v