Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Agrest napisał:

Pewnie mieli ciulowe paliwo i szybko chcieli wypchnąć żeby inspekcja próbek nie zdążyła pobrać.😁

Możliwe. U mnie zimą tylko Ursus 385 z turem chodzi a ten to nawet na wodzie z rowu pojedzie żeby tylko zab za dużo nie było:)

• Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, Uziu92 napisał:

Siedlce orlen 5,32 a w mordach już 5,05, nadal łupią :D

a popatrz takze na siedleckie ceny LPG, na orlenie 2,57..

Od miesiaca cena hurtowa lpg bardzo spadla. hurtowo teraz brutto wynosi kolo 2.00 zł

A co najlepsze nawozy robione glownie na gazie coraz drozsze.

Opublikowano
14 minut temu, ahten napisał:

a popatrz takze na siedleckie ceny LPG, na orlenie 2,57..

Od miesiaca cena hurtowa lpg bardzo spadla. hurtowo teraz brutto wynosi kolo 2.00 zł

A co najlepsze nawozy robione glownie na gazie coraz drozsze.

I jeszcze te perfidne wypowiedzi dyrektorów że koszty im rosną i taniej nie będzie 

Opublikowano
3 godziny temu, PATr napisał:

I jeszcze te perfidne wypowiedzi dyrektorów że koszty im rosną i taniej nie będzie 

https://www. energetyka24 .com/gaz/pozegnanie-z-afryka-koniec-przygody-grupy-azoty-na-czarnym-ladzie

Ktoś musi finansować rozmach włodarzy GA, a że rolnik jest najniżej w hierarchii... Po tegorocznych zagrywkach z pompowaniem cen zamówiłem azotowe nawozy zagraniczne, a Azoty niech sobie szukają jeleni gdzie indziej.  Powinni zostać z towarem i nauczyliby się porządku. U nas ceny ON i LPG na stacjach spadają, pytanie dlaczego tak wolno.

Opublikowano
11 godzin temu, Uziu92 napisał:

Siedlce orlen 5,32 a w mordach już 5,05, nadal łupią :D

Co Ty się szlajasz po moim terenie? 😉 

Potwierdzam Łosice i Mordy u Stefaniuka cena spadla o 11 groszy 

Opublikowano
8 godzin temu, Kazik80 napisał:

https://www. energetyka24 .com/gaz/pozegnanie-z-afryka-koniec-przygody-grupy-azoty-na-czarnym-ladzie

Ktoś musi finansować rozmach włodarzy GA, a że rolnik jest najniżej w hierarchii... Po tegorocznych zagrywkach z pompowaniem cen zamówiłem azotowe nawozy zagraniczne, a Azoty niech sobie szukają jeleni gdzie indziej.  Powinni zostać z towarem i nauczyliby się porządku. U nas ceny ON i LPG na stacjach spadają, pytanie dlaczego tak wolno.

Gdzie zagraniczne zamawiałeś i jaka cena?

Opublikowano (edytowane)

Saletrzak z Yary 1090 brutto, Sulfan z Yary 1130 brutto, a Saletrę mam z ubiegłego roku. Zamówione u lokalnego handlarza.

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Kontynuacja tematu: 

Wczoraj tankowana w Siedlcach po 5,01. Na stacjach w pobliżu Warszawy 5,08 do 5,20

• Dodaj nową pozycję...
v