Turbo w T25
-
Podobna zawartość
-
Przez Darknes2243
Planuje remont silnika, ale nie wiem co konkretnie się dzieje mojemu władziowi. Otóż w trakcie wiosennego rozruchu, wyszło na jaw, że stracił całkowicie moc. A po dodaniu gazu, coś zaczęło stukać w silniku, i zaczął się grzać. Ktoś może mi doradzić co może być powodem?
-
Przez michalc123
Witam, szukam z jakim momentem trzeba dokręcić głowice w 2140 turbo oraz kolejność dokręcania.
-
Przez bizonsuperzo56
witam wszystkich na forum. chcial bym sie dowiedziec od posiadaczy i tych ktozy posiadali taki ciagnik o tym modelu jaki jest tam montowany silnik ??? jego wady zalety jak skrzynia biegow czy w kabinie jest cicho itd
i czy warto tali cignik kupic jest z rocznika 90 -
Przez rumker28
Witam, Mam takie pytanie, a mianowicie nie mogę się doszukać stopnia sprężania z tego masseya, z silnika at4.236. z silnika a4.236 to 16atm, ale z turbem nie mogę się doszukać. Pomoże ktoś?
-
Przez Tommekpol
Witamy
Baza Maszynowa Danex autoryzowany dealer maszyn Case IH i ładowarek Manitou Group na terenie województwa podlaskiego posiada do zaoferowania dla Państwa ładowarkę teleskopową Manitou MLT 735-120 LSU. Ładowarka była serwisowana w autoryzowanym serwisie Manitou.
Rok produkcji:2007
Silnik : Perkins Turbo 4 cylindrowy
Moc: 120 KM
Udźwig: 3,5 T
Wysokość podnoszenia: 7 m
Cena: 119 000 zł (brutto)
Więcej informacji udzielimy telefonicznie tel. 606 648 578
Link do aukcji
Ładowarka do obejrzenia w firmie DANEX, Rogienice Wielkie, ul. Olszanka 27, 18-516 Mały Płock
-

Rekomendowane odpowiedzi
Hydraulika Zetor 7340
Massey Ferguson 3060 turbo + HW6011 & D732