Produkcja tytoniu
-
Podobna zawartość
-
Przez Dzigit189
Witam
Posiałem poraz pierwszy lucerne .
Siew 31 sierpnia , w siewie czystym i tak to wygląda na dzień dzisiejszy , jeden wielki herbapol ale i lucerna w tym jest.
Robić z tym coś jeszcze teraz czy zostawić do wiosny ? Trochę chyba za małe jeszcze nawet na koszenie pielęgnacyjne , bo sięga to do kostek
-
Przez AGRObombula
witam was Drodzy koledzy mam parę pytań odnośnie soji. Czy uprawa w Polsce możliwa a może ktoś już uprawiał jeśli tak to jakią odmianę. jak plonuje jakie zabiegi stosujemy czy jest opłacalna jednym słowem piszcie co wiecie na temat ale wolałbym aby się wypowiedzieli Ci co się na sprawie znają
-
Przez bamberszol
Witam. Zasialem mieszankę roślin miododajnych ostropest z facelią. Pisałem na to ekoschemat. Czy na dzień dzisiejszy mogę zebrać ten ostropest kombajnem facelia już się obsypała. Wymogiem ekoschematu było że roślina do 30 sierpnia musi być na polu. ?
-
Przez bamberszol
Witam. Zasialem mieszankę roślin miododajnych ostropest z facelią. Pisałem na to ekoschemat. Czy na dzień dzisiejszy mogę zebrać ten ostropest kombajnem facelia już się obsypała. Wymogiem ekoschematu było że roślina do 30 sierpnia musi być na polu. ?
Rekomendowane odpowiedzi
jakie bydło wybrać
Czytaj dalej »
Tytoń bez zabezpieczeń akcyzowych
Czytaj dalej »
Rozsada tytoniu