Rob355 Opublikowano 22 Września 2024 Opublikowano 22 Września 2024 (edytowane) Witam. Zajmuje sie póki co produkcja roslinną ale korci mnie na wiosnę wejść w chów zwierząt. I tu musze mieć taki układ aby codziennie do nich nie zaglądać (mieszkam kilkanaście km od gospodarstwa). Zajmuje się ktos hodowla bydła zachowawczego? Edytowane 22 Września 2024 przez Rob355 ..
GABBER85 Opublikowano 22 Września 2024 Opublikowano 22 Września 2024 czy wy jesteś pierdolnięci z tymi nowymi tematami?
Bialy8011 Opublikowano 23 Września 2024 Opublikowano 23 Września 2024 Jak kilkanaście kilometrów od gospodarstwa mieszkasz i nikogo tam nie ma to najlepszą opcją będą ślimaki bo jak przerwą pastucha to daleko nie uciekną 😁
widor Opublikowano 23 Września 2024 Opublikowano 23 Września 2024 Z bydła na taką hodowlę najlepszy jest angus. Wielu hodowców utrzymuje je daleko od domu. Jest taki kanał na you tube Lubuskie Angusowo. Mieszkają od swoich krówek 15 kilometrów. Ja też mam angusy. Mało wymagające i wytrzymałe.
Rob355 Opublikowano 23 Września 2024 Autor Opublikowano 23 Września 2024 3 godziny temu, widor napisał: Z bydła na taką hodowlę najlepszy jest angus. Wielu hodowców utrzymuje je daleko od domu. Jest taki kanał na you tube Lubuskie Angusowo. Mieszkają od swoich krówek 15 kilometrów. Ja też mam angusy. Mało wymagające i wytrzymałe. dzięki za info
kuna9977 Opublikowano 2 Października 2024 Opublikowano 2 Października 2024 Bydło kilka kilometrów od gospodarstwa bez sensu. Zawsze jest opcja że mogą przerwać ogrodzenie. Wilków coraz więcej.
Rekomendowane odpowiedzi
Którą kosiarkę dyskową wybrać Kuznia kowalski 2,5 m czy Talex 2,5.
Zetor 7211 & Amazone ZA-U 1801, Ursus C-355 & Mat Stal 3M