-
Podobna zawartość
-
Przez Patrykkk123
Witam czy jest tu ktoś kto uprawia pokrzywe zwyczajna i mógł by podpowiedzieć jak to uprawiać
Pozdrawiam
-
Przez Traceur
Witam wszystkich forumowiczów chciałbym się dowiedzieć wszyskiego o uprawie pokrzywy zwyczajnej. Chodzi mi o to jak to siać, czym zbierać, jak oddzielić listki od reszty czy jest do tego jakaś maszyna, czy można to pryskać a jak tak to czym, czy jest to opłacalne na 4 hektarach i czy wiąże się z dużym nakładem pracy i jakie są koszty początkowe przy zakładaniu takiej plantacji?? Chce się dowiedzieć wszyskiego o tej uprawie żeby się nie władować w coś z czego nie ma żadnego zarobku. Mam nadzieję da się zrozumieć o co mi chodzi. Ale widzę że jest tu dużo kumatych ludzi z bardzo dużą wiedzą także dacie radę mam nadzieję. jak jakieś pytania jeszcze przyjdą mi do głowy to napisze. Pozdrawiam wszystkich.
-
Przez Dominator88
Witam chciałbym się zając uprawą łubinu niestety niemam doświatczenia z tą rośliną może mogliście by mi cos powiedzieć na jej temat
Interesują mnie kiedyś siać łubin? Jaka obsada na hektar? Jakie stosujecie środki ochrony roślin w uprawie łubinu? Czy może nie stosujecie oprysków na łubin? Jakie stosujecie nawożenie na łubin? Czy uprawa łubinu jest opłacalna? Jakie odmiany siejecie?
-
Przez Brukarz
witam mam pytanie dotyczace uprawy Kozłka lekarskiego,kto uprawia na jakiej powierzchni i jakie macie spostrzezenia co do tej prawy :rolleyes: POZDRAWIAM :D
-