Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

ja to sie tak czasami nudze ze hej... :) na AF wszystkie zdjecia obejrze,pocztam sporo tematow to juz mi sie nudzi i tak siedze i ogladam TV az w koncu po paru godzinach znow wlaczam AF i juz cos nowego sie dzieje,a co do mlynu z malych drewienek to moj wujek,(nie ten co ma gospodarstwo,tylko inny) zrobil kiedys domek z zapalek,stal on na szafce i kiedys jak ciotka wycierala kurze to zwalila niechcact ten domek i juz jest po domku,a robil go chyba jakies 5 miesiecy.

A ten wujas co ma gospodarstwo to lubi malowac, i super mu to wychodzi,namalowal juz pare obrazy w tymjeden taki piekny ze mowie wam,naprawde chlop ma talent,ale pracy ma tyle ze nie ma teraz czasu zadnego obrazu namalowac,kiedys jak mial tylko 7 krow to jeszcze jeszcze a teraz jak ma 35 sztuk bydla to juz zapomnial co to pedzel i farby... :)

Opublikowano

moim hobby od kilku lat jest rolnictwo i związana z nim mechanizacja dziwna sprawa bo mieszkałem na wsi i mnie to nie interesowało teraz mieszkam i pracuję w "mieście" jak tylko mam okazję to jadę do rodziny na wieś i tam wypoczywam z wędką lub podczas prac polowych

Opublikowano

wlasnie,jesli czlowiek jest zmeczony i zycie w miescie juz go meczy to taka robota w polu jest niezastapiona,dla kogos takiego.

Mnie np:bardziej relaksuje wykonywanie prac na gospodarstwie niz jakas robota w domu czy bezczynne siedzenie przed kompem czy telewizorem.

Oczywisie na przeglad AF zawsze znajdzie sie chwila :):)

Opublikowano

Ja zawsze z kolegom mowie my tu siedzimy w "budzie" a rolnik sobie jezdzi traktorkiem sloneczko piweczko i co tylko chce i jedzie jedzie nawroci i jedzie i ma robote a ja slecze nad ksiazkami.:):)

Opublikowano

no u mnie też rolnictwo...-zwłaszcza jak wszyskoi fajnie rośnie ,maszyny odmalowane to jest git

a poza tym to rower a szczególnie podróżowanie rowerem równiż te zagranniczne, niechwaląc sie powiem że najdlaej to byłęm w Wenecji we Włoszech w zesłym roku:)) :)

Opublikowano

ostatnimi czasy moje hobby to -1) motoryzacja-bo mi się mój stary polonez rozlatuje,2)weterynaria-bo bez przerwy coś się dzieje z moimi krowami,3)przegląd ogłoszeń z towarami do utwardzania -bo szlag mnie trafia jak widzę to błoto na moim podwórku i poza nim----------a tak poza tym to interesuje mnie w dużej mierze muzyka sam kiedyś grałem po imprezach z kuzynem a żona śpiewała

Opublikowano

A ja oprócz rolnictwa to jeszcze OSP.

Nie wiecie chyba co to jest.

Ochotnicza Straż Pożarna.

Niech przyczepa z zbożem bedzie mokła na deszczu ale jak syrena zawyje to ni ma h***.

www.osp-biala.prv.pl

Opublikowano
A ja oprócz rolnictwa to jeszcze OSP.

Nie wiecie chyba co to jest.

Ochotnicza Straż Pożarna.

Niech przyczepa z zbożem bedzie mokła na deszczu ale jak syrena zawyje to ni ma h*ja.

Jestem komendantem.

www.osp-biala.prv.pl

Ja dobrze wiem co to OSP bo sam w niej jestem.

P.S Jeszcze jedno wyrażenie wulgarne i dostajesz ostrzezenie