Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Będzie pracować ale ile wytrzyma bez luzów jak te zwrotnice ledwo sobie z ciężarem ciągnika radzą?

Pomyśl o twardym i innych kolach z przody. Balonowe z powodzeniem zastąpią ci to co amortyzuje miękki przód.

Edytowane przez seweryn20
Opublikowano

Cześć, z racji tego że mam krzyżówkę Ursusa c 4011 i c 360 pisze tutaj. Oryginalne siedzenie z c 4011 ma amortyzację na 2 sprężynach, trochę są już zmęczone, na dołkach uderza siedzeniem o plecak podnośnika. Ktoś coś podpowie bo ja kompletnie nie wiem co z tym zrobić. Sprężyn szukałem w necie ale znaleźć nie mogę niestety

Opublikowano

Potrzebuje pomocy , mianowicie wymieniłem w lato olej w ursusie c 4011 z tymi podwójnymi filtrami w kształcie szklanek , wczoraj po odkręceniu obu szklanek w celu umycia wkładów z powodu kolejnej zmiany oleju okazało się że w pierwszej szklance tzn w lewej nie było wcale oleju , w tej drugiej tzn od strony prawej olej był . Co robić ? 

Opublikowano

Odkręciłem tą lewą szklankę i odpaliłem ciągnik i nigdzie olej nie leci , tam poprostu oleju nie było bo filtr jest czyściutki. Byłoby zawsze coś zabrudzone w oleju a tam jest tak czysto jak zostawiłem to po myciu w lato.

Opublikowano

Cześć,
Czy jest możliwość podłączenia to C 4011 (obecnie jedno wyjście hydrauliczne) w jakiś sposób siłownika dwustronnego do znaczników siewnika?
Jeżeli nie to może ktoś ma doświadczenie z siłownikiem znaczników elektrycznym, da radę je podnosić?

Pozdrawiam