Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów '430'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

Blogi

Categories

Kategorie


Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Ostatnia aktualizacja

  • Rozpocznij

    Koniec


Filtruj po ilości...

Data dołączenia

  • Rozpocznij

    Koniec


>

Grupa


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Lokalizacja


Zainteresowania


Kod pocztowy

Znaleziono 81 wyników

  1. Witam Potrzebuje waszej pomocy. Podczas dzisiejszej uprawy pod kukurydzę ciągnik zaczął tak jakby szarpać i pojawił się błąd Id A8DEh. Szukałem tego błędu w instrukcji i tego dokładnie błędu nie ma w instrukcji. Dodam jeszcze że jak pojawił się ten błąd to obroty silnika zostały ograniczone do 1400 obr/min. Daje gaz w podłogę i max obroty to 1400. Zatrzymałem się, zgasiłem ciągnik, wyłączyłem prąd, włączyłem, odpaliłem go i po 30-40 min znowu zaczął tak jakby szarpać i pojawił się ten błąd i obroty zostały ograniczone do 1400 obr/min Po wyskoczeniu błędu przestał tak jakby szarpać. Co może być przyczyną?
  2. witam.mam taki problem- od nowosci raz w roku robie kalibracje sprzegła czyli tak co 400 godzin.ciagnik mam 5 lat ma 2200 godzin.jak zaczynal szarpac to robilem kalibracje i bylo ok.teraz jest tak ze zrobilem kalibracje i jak jest ciagnik zimny to chodzi plynnie czy to na -2 czy +2 ale jak sie rozgrzeje to bardzo szarpie nawet przy predkosci 1 km/h na ustawieniu -2 ale jak dam go na obroty nawet 1000 to moge jechac szybko i na +2 i chodzi płynnie .gadalem z serwisem i sugerują wymiane jakiegos zaworu proporcjonalnego ale nie sa pewni a to nie male pieniądze.moze ktos mial podobne problemy i moze cos podpowiedziec?pozdro
  3. Witam. Mam problem z kombajnem Claas Lexion 430. Mianowicie nie mogę wejść w zakładkę wydajności( pole E22) na panelu CEBIS. Po prostu klikam OK na tą zakładkę i nic się nie dzieje. Wszystkie inne zakładki działają prawidłowo. Pozdrawiam
  4. Witam poszukuje informacji na temat kombajnu MF 430. Wady, zalety, wydajność, opinie użytkowników. Bardzo ciężko znaleźć informacje na temat akurat tego modelu więc za każdą wskazówkę z góry dzięki.
  5. Witam. Poszukuje używanego wału korbowego do jelonka 430 może być do szlifu. Za wszystkie info. bardzo dziękuje
  6. Witam mam pytanie jaki luz zaworowy powinien byc przy kombajnie john deere 430 silnik 4 cylindry
  7. "wnętrze"
  8. Skutki odpadów śniegu 4 luty 2019
  9. Akcja zima gm Byczyna 2019
  10. Deutz w trochę nietypowej roli
  11. Uprawa pod buraczki czerwone .
  12. ketlin23

    Deutz Fahr 430

    wiosenna uprawa deutz fahr & klein 4.4m
  13. I case farmall 95a
  14. Pierwsze prasowanie słomy oraz sprawdzenie czy mały claas pociągnie McHale'a przy prasowaniu słomy Daje rade. Prędkość prasowania 12-14 km/h
  15. Takie zdjątko z klipu w nowym 2015 roku od Therolniczka Dawno mnie nie było i możliwe, że w tym sezonie będzie więcej zdjęć Zapraszam do obejrzenia filmu z roku pracy w moim gospodarstwie i nie tylk https://www.youtube.com/channel/UCJnJ8q1MVFLE6IJk1fTSFCQ
  16. Witam Jestem posiadaczem ładowarki New Holland LM 430, dzisiaj pojawił się problem, a mianowicie ładowarka po odpaleniu słabo podnosiła teleskop do góry, nawet zwiększając obroty silnika robiła to w takim samym powolnym tempie i na dodatek na wyższych obrotach taki wydawał głos jakby pompa na pusto pracowała (bez obciążenia/bez oleju), ale prędkość wysuwu teleskopu była normalna co mnie zaskoczyło. Po czym zauważyłem że koła słabo reagują na obroty kierownicy, tzn. o bardzo mały kąt się obracają. W pierwszej kolejności sprawdziłem: -poziom oleju hydraulicznego - okazało się że było jego brak, więc dolałem 20l i już zapełniło się okienko w "korku inspekcyjnym". -po dolaniu oleju zauważyłem czerwoną kontrolę z trybem na desce rozdzielczej (domyślam się że jest to kontrolka od ciśnienia oleju lub poziomu oleju) i po odpaleniu podniosła trochę szybciej teleskop ale wraz nie było to samo co powinno być normalnie (kontrola na chwilę zgasła i znowu się zapaliła) -następnie zauważyłem że nie działa rewers, tzn. ładowarka do przodu ani do tyłu nie zaczyna się poruszać. I teraz po tym moim skrócie opowieść... Proszę Was o pomoc i udzielenie odpowiedzi na następujące pytania: -Gdzie mogę znaleźć filtr od oleju hydrauliki? -Od czego zacząć sprawdzanie... ? Dodam że dzień wcześniej ładowarka normalnie pracowała. Od kiedy ją mam delikatnie tylni most się pocił/delikatnie kapie ale myślę że to gdzieś z siłownika... i mam nadzieję że to nie doprowadziło do uszkodzenia pompy... Pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc, bo obecnie ładowarka stoi w jednym miejscu i nic z nią nie mogę zrobić !
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj