Skocz do zawartości

Podpiwek



Smak z dzieciństwa, na żniwa rodzice co roku robili🙂

  • Like 5



Rekomendowane komentarze

1 godzinę temu, Bananek napisał:

Nie ebnie. Uwierz mi, że z Was tu wszystkich najczęściej pijam ten specyfik. I odkręcam. 😉

Może jak masz dopracowana recepturę i aptekarską dokładność. Jednak jak dodajesz do czegoś drożdże i cukier to musisz się liczyć z tym, że to gazuje. Zaś jak gazuje i jest szczelnie zakręcone to może eksplodować. 

7 godzin temu, bratrolnika napisał:

Nie próbowałem 😔 

Mi @Bananekmówił żeby nie odgazowywac

Ja też nie odgazowuję, ale po 24h do lodówki wkładam i jest lux, u nie nabiera dużo gazu. A jak ktoś  trzyma w ciepłe kilka dni to może  być  ciekawie🙆‍♂️🍾

4 godziny temu, tytanowyJanusz napisał:

podpiwek fajnie się robi w starych syfonach z PRLu

Mam gdzieś metalowy chyba🤔

  • Like 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v