Skocz do zawartości

Kiełbasa



Wszyscy mają mam i ja

  • Like 3



Rekomendowane komentarze

1 godzinę temu, KULAWA_KOZA napisał:

warunki sanitarne masakra , kiełbasa nie wyrobiona bo grudki słoniny!!!!!!!!!

Ty warunków słabych to nie widziałeś jeszcze.

Na wejściu parnik plus pełno butelek do palenia, pajęczyna czarna od dymu. Jakby właściciel poświęcił pół dnia i worek wapna to warunki były by na poziomie dobrym +, pomieszczenie w połowie w płytce.

Ale jak się nie dbało o porządek to klient na bicie jak i przerób się skończył, bo warunki to były tam do pracy.

Edytowane przez Sadek
  • Like 1

jak będę robił następnym razem pokaże ...ta była robiona przed świętami.Ale słoniny ani innego niedopracowanego dziadostwa nie uświadczy.

2 godziny temu, Agrest napisał:

Ale jak widać te świąteczne wyroby kozie nie wyszły. 

Nastąpił okres inkubacji choroby i teraz jadem kiełbasianym pluje.

wychodzą lux :) są ludzie co zapłacą wiele by mieć taką kiełbasę :), zapraszam w moja galerie przed świętami wielkanocnymi wtedy zobaczycie prawdziwą wiejska kiełbasę :)

Edytowane przez KULAWA_KOZA
Dnia 31.12.2019 o 23:36, KULAWA_KOZA napisał:

warunki sanitarne masakra , kiełbasa nie wyrobiona bo grudki słoniny!!!!!!!!!

 

Dnia 1.01.2020 o 09:01, KULAWA_KOZA napisał:

https://zapodaj.net/dd86aab5eb2a1.jpg.html

to jest wiejska kiełbasa.Jak bym zrobił taka kiełbase jak autor wyrobu to klijentów bym odrazy stracił.A tak ile bym nie zrobił to schodzi momentalnie.

Panie znawco jak to jest źle wyrobiona kiełbasa ....

 

A tak w ogóle to z dodatkiem koziny jest za***ista

20191223_125838.jpg


Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v