Rolnik7343 5861 Opublikowano 20 Grudnia 2019 takie rzeczy to pierwszy raz widzę Odnośnik do komentarza
Rolnik7343 5861 Opublikowano 20 Grudnia 2019 nie zapraszaj bo jeszcze przyjadę spróbować Odnośnik do komentarza
tolko 23 Opublikowano 20 Grudnia 2019 czeresnia buk olchaRolnik7343 napisał: nie zapraszaj bo jeszcze przyjadę spróbować dolny slask powiat zlotoryja Odnośnik do komentarza
Rolnik7343 5861 Opublikowano 20 Grudnia 2019 łe to za daleko, pół polski bym musiał przejechać żeby karpia spróbować Odnośnik do komentarza
Frontier 65 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Opiszesz procedurę przyrządzania i wędzenia? Odnośnik do komentarza
jedrus2020 210 Opublikowano 20 Grudnia 2019 to wedzisz w wędzarni czy w jakimś większym zamykanym grilu ? Odnośnik do komentarza
Roman176 4869 Opublikowano 20 Grudnia 2019 6 godzin temu, tolko napisał: a jednak mozna zapraszam wędzisz tylko skórką w duł Odnośnik do komentarza
Sylwekx25 5907 Opublikowano 21 Grudnia 2019 A nie lepiej całego za pokrywę skrzelową powiesić , w jamę brzuszną dać drewniane rozpórki i pięknie się uwędzi 😉 Odnośnik do komentarza
tolko 23 Opublikowano 21 Grudnia 2019 kroję na mniejsze płaty i dzień wcześniej przyprawiam wegeta przyprawa do ryb i olej wiedzę na tackach do grila i polewamy je olejem aby nie przywieraly Odnośnik do komentarza
Rekomendowane komentarze
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się