Skocz do zawartości

Dzisiejsze wyroby


PitTerro

:)


Rekomendowane komentarze

rosołu tak około 0,5 litry, litra, czosnku też na oko dajemy około sto, może sto pięćdziesiąt gram, resztę się sypie i miesza, piecze odrobinę na patelni żeby spróbować co jeszcze dodać, zależy co kto lubi

Odnośnik do komentarza
3 minuty temu, PitTerro napisał:

rosołu tak około 0,5 litry, litra, czosnku też na oko dajemy około sto, może sto pięćdziesiąt gram, resztę się sypie i miesza, piecze odrobinę na patelni żeby spróbować co jeszcze dodać, zależy co kto lubi

a po co na patelnię?

Odnośnik do komentarza

U mnie na próbę idzie w jelito i się parzy bez wędzenia. Ludzie próbują na surowo, ale ja ani ojciec nie bardzo , a brata nie było pod ręką

Odnośnik do komentarza
54 minuty temu, Szymi40 napisał:

Tyle  to my ze szwagrem  w jeden wieczór  za zakąskę   wciągamy.... 9_9

To z Was ale chopy muszą być :D;) a gdzie tu się jeszcze napić :D

Odnośnik do komentarza

Romek jak by się czasami nie zadymiło, to bym już na wegetarianizm przeszedł:/

Sklepowe to tylko kabanosy ujdą

 

Odnośnik do komentarza

Próbuje się do smaku i bdb jest kromka z surowym farszem :D Im więcej wołowiny tym lepsza kiełbasa, jeszcze kminkiem trzeba posypać 

____________________

Pozdrowienia :)

Odnośnik do komentarza

Najpierw stan wyjściowy sypiesz i mieszamy dopiero potem dostraja się smak jeszcze poprawka na wędzone i przenikanie przypraw,  nie łatwo jest robisz dwa razy a smak inny 

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v