Szymi40 1452 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Tyle to my ze szwagrem w jeden wieczór za zakąskę wciągamy.... Odnośnik do komentarza
PitTerro 23 Opublikowano 22 Grudnia 2018 @Roman4321 5 kg karkówki, 5 kg łopatki, 1 kg podgardla, łyżka cukru, bulion/rosół, czosnek, pieprz, sól do smaku Odnośnik do komentarza
Roman4321 1406 Opublikowano 22 Grudnia 2018 ile czosnku pieprzu rosołu mięsko skąd? Odnośnik do komentarza
PitTerro 23 Opublikowano 22 Grudnia 2018 rosołu tak około 0,5 litry, litra, czosnku też na oko dajemy około sto, może sto pięćdziesiąt gram, resztę się sypie i miesza, piecze odrobinę na patelni żeby spróbować co jeszcze dodać, zależy co kto lubi Odnośnik do komentarza
artur125 1327 Opublikowano 22 Grudnia 2018 co Ty Romek w GUS-e robotajesz? PitTerro bez wołowiny? Odnośnik do komentarza
soltys48 20229 Opublikowano 22 Grudnia 2018 3 minuty temu, PitTerro napisał: rosołu tak około 0,5 litry, litra, czosnku też na oko dajemy około sto, może sto pięćdziesiąt gram, resztę się sypie i miesza, piecze odrobinę na patelni żeby spróbować co jeszcze dodać, zależy co kto lubi a po co na patelnię? Odnośnik do komentarza
artur125 1327 Opublikowano 22 Grudnia 2018 U mnie na próbę idzie w jelito i się parzy bez wędzenia. Ludzie próbują na surowo, ale ja ani ojciec nie bardzo , a brata nie było pod ręką Odnośnik do komentarza
Gość onyyy Opublikowano 22 Grudnia 2018 54 minuty temu, Szymi40 napisał: Tyle to my ze szwagrem w jeden wieczór za zakąskę wciągamy.... To z Was ale chopy muszą być a gdzie tu się jeszcze napić Odnośnik do komentarza
artur125 1327 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Romek jak by się czasami nie zadymiło, to bym już na wegetarianizm przeszedł Sklepowe to tylko kabanosy ujdą Odnośnik do komentarza
Roman4321 1406 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Jak by co to moge pomóc posprzatać te kiełbaski Odnośnik do komentarza
bandit66 343 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Próbuje się do smaku i bdb jest kromka z surowym farszem Im więcej wołowiny tym lepsza kiełbasa, jeszcze kminkiem trzeba posypać ____________________ Pozdrowienia Odnośnik do komentarza
Roman4321 1406 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Najpierw stan wyjściowy sypiesz i mieszamy dopiero potem dostraja się smak jeszcze poprawka na wędzone i przenikanie przypraw, nie łatwo jest robisz dwa razy a smak inny Odnośnik do komentarza
Rekomendowane komentarze
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się