marian20 29 Napisano Styczeń 9, 2016 Zaawansowany 29 437 Dlaczego folia taka popekana? to kiszonka czy sloma? Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
makczupikczu 7 Napisano Styczeń 9, 2016 Użytkownik 7 79 widze sokółka Moje okolice Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
FanBks93 6 Napisano Styczeń 9, 2016 Użytkownik 6 89 marian20- To słoma nie owijałem do końca zeby powietrze dochodziło i nie plesniała. makczupikczu- Dokładnie okolice Dąbrowy Białostockiej Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
makczupikczu 7 Napisano Styczeń 9, 2016 Użytkownik 7 79 ja spod korycina Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Gość konteno Napisano Styczeń 9, 2016 marian20- To słoma nie owijałem do końca zeby powietrze dochodziło i nie plesniała. a myślisz że to dobrze , dochodzi też i woda , wsiąka w słomę a przy ostatnich mrozach to na wierzchu takiej słomy robi się skała jak to tylko na podściał na głęboka ściółkę to pół biedy , ale jeśli bydło też tą słomę je to ze zmrożonej marny pożytek bo sporo mija zanim rozmarźnie Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
FanBks93 6 Napisano Styczeń 11, 2016 Użytkownik 6 89 konteno- Pierwszy raz tak robiłem i jest ok słoma jak z bydynkumoze dlatego ze nie padało wcale prawie w tym roku... w tamtym roku jak były pod plandekami w stogu to bez porównania gorzej było. Nie mam możliwości schować pod dach bo stodoła pełna bydła trzeba myslec o jakiejs wiacie na przyszłość. Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Rekomendowane komentarze
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się