bialy2005 582 Napisano Wrzesień 19, 2011 Zaawansowany 582 11814 jakie masz spalnie na hektar lub godzine ? jaki masz w niej silnik ? Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Krzysiu1341 0 Napisano Wrzesień 21, 2011 Użytkownik 0 51 W dobrej kukurydzy dochodzi nawet do 50 l na h. silnik to mercedes v8 360 koni :lol: Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
bialy2005 582 Napisano Wrzesień 24, 2011 Zaawansowany 582 11814 w jakim czasie robisz hektar łądnej kuku takiej 3,5-4m ?? ja mam v10 merca wolnossace 360KM i spalanie to mam kosmiczne dochodzi do 80 na hektar a czasem nawet wiecej hektar łądnej robie koło 1,20godziny. mysle zeby zajrzec do wtrysków i pompy na przyszły sezon bo spala mi duza czesc zarobku Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Krzysiu1341 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 Użytkownik 0 51 hektar dobrej kukurydzy przy nie dalekim odwozie robie w jakies 40 minut z cieciem ustawionym na 13. Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
bialy2005 582 Napisano Wrzesień 28, 2011 Zaawansowany 582 11814 ja ciapie na 8 bo cos mi przekłądnia strasznie wyje i grzeje sie mocniej na 10 czy 13 i obawiałęm zeby jeje nie wykonczyc ja łądna kuku robie 1godz 20 minut sredniej w godzine ale tak jak pisałem na 8mm. Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
mamut 0 Napisano Październik 12, 2011 Nowicjusz 0 33 no ci pali dużo straszni mi jakoś 40 w tym roku . jak macie gniotownik skrecony na maksa w suchej Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
mamut 0 Napisano Październik 12, 2011 Nowicjusz 0 33 i jak przerwa na gniotowniku?????? Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
mamut 0 Napisano Październik 12, 2011 Nowicjusz 0 33 ja też mam juz małego kempere i stwierdzam ze 4 rzedy do 360 KM to za mało Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Krzysiu1341 0 Napisano Październik 21, 2011 Użytkownik 0 51 Przy czyszczeniu maszyny zwrocilem uwage na gniotowniki były po regeneracji (frezowanie)szczelina była ustawiona na 2/3 milimetry po skoszeniu 240 h szczelina jest jakis 1 cm moze troche mniej :blink: Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Rekomendowane komentarze
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się