Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co macie wszyscy takie miny jakbyście się piołunu napili ;[

cieszmy się że w granicach pięciu przyhamowało.

jak zrobią 5,8-to będziemy się martwić-a zrobią,bo kto im zabroni:rząd,urząd do spraw konkurencji?-wytłumaczą to drożejącą baryłką,i zwiększonym popytem na świecie.

baryłka osiągała 170 dolarów,i dolar stał ponad 3 zł.to ropa była niespełna 4zł.-teraz baryłka 100 dolarów nie kosztuje,dolar do 3 zł. dochodzi,a ropa 5zł-jak oni koszta liczą to ja nie pojmuję,jakieś specjalne wzory matematyczne mają.

no chyba że im drastycznie ceny paliw wzrosły,co się przekłada na koszty produkcji-produkcji paliw.

Opublikowano

W mojm regionie do napedu ciągników i nie tylko wielu używa on z białorusi po 3,85 z dostawą do domu. W stacjach paliw to nawet nie wiem po ile jest tankuje auto powiedzmy za 100 i nie wnikam ile to jest.

Opublikowano

dzis na statoil 4.86 w miescie inne ok 5zl im wieksza konkurencja tym taniej nawet kupujac hurtowo placi sie wiecej niz w mniescie na stacji moze trzeba by sie ich zapytac o upust i podjechac ze zbiornikeiem 1000l?

Opublikowano

Po ile jest na dzien dzisiejszy w lubelskim lub mazowieckim? Gdzie kupujecie większe ilości? Mnie interesuje min 1000l i nie wiem u jakiego sprawdzonego dostawcy kupić. Hurtowo zawsze taniej no i dowóz jest. Od kiedy wchodzi paliwo letnie? 15 kwiecień czy 1 maj?

Opublikowano

Po ile jest na dzien dzisiejszy w lubelskim lub mazowieckim? Gdzie kupujecie większe ilości? Mnie interesuje min 1000l i nie wiem u jakiego sprawdzonego dostawcy kupić. Hurtowo zawsze taniej no i dowóz jest. Od kiedy wchodzi paliwo letnie? 15 kwiecień czy 1 maj?

U mnie ostatnio zawsze w Siedlcach albo na Poczcie (Brzeska) albo Olgros (Starzyńskiego). Gdzie tańsza. Tam też można się zapytać o cenę hurtowych.

Na Orlenie ON 5.04, najtańsza po 4.94 (Olgros)

Verva benzyna 5.39 :blink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?

• Dodaj nową pozycję...
v