Sylwek2009

HAMULCE.

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
Sylwek2009    1

Witam. Mam problem z lewym hamulcem a mianowicie jego brak.renault 103.14tx silnik td226-4 . Czy to może być wina pompki która znajduje sie przed przednia szybą pod maska obok zbiorniczka na płyn hamulcowy ???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

izydor6280    750

pompka, klocki, cylinderki lub zapowietrzony układ, przyczyn wiele, jak w każdym takim układzie


Polska B

Kupię zwrotnicę lewą oś okrągłą c330/360

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
jonek98    1574

Tak jak kolega wyżej pisze,zacznij od odpowietrzenia jak ni nie da to szukaj dalej

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
AlaCapone    5006

Sprawdź poziom płynu hamulcowego, jeśli ubyło poszukaj wycieku.


"Nie dyskutuj z głupszym, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona swoim doświadczeniem!" - ciągle muszę o tym pamiętać.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez Grzesio07
      Witam
      Ciągnik stracił ciśnienie smarowania. Po zdjęciu misy olejowej w środku leżała śruba. Może wiecie skąd ona może być?
      Pompa oleju była wymieniona ok 1,5roku temu. 
      Z góry dziękuję za pomoc 


    • Przez Tomaszjelon9901
      problemy ze skrzynia mulyishift  szarpanie przy Przezucie biegu 3na 4 i 6 na 7 tylko jak jest ciepły ma ktoś może instrukcje obsługi jaki olej ile oleju itp
    • Przez szop01
      Witam wszystkich użytkowników.
      Ostatnio będąc w polu stanął mi ciągnik Renault Ares 630 RZ okazuje się że nie ma ciśnienia oleju na skrzynię biegów i półbiegów.  Co może być przyczyną?
      Rewers jest mechaniczny,
      Wspomaganie działa, podnośnik również.
    • Przez baska524
      Witam i proszę o pomoc może ktoś też miał taki problem a mianowicie ginie mi prond na zasilaniu sprężarki klimatyzacji i ja rółancza. Ginie też pront na czujniku pod maską na tej gruszce. Po godzinie pracy przekaźniki są gironce prawie wszystkie. A j na dodatek nie zawsze łapie rozrusznik. Cewka nowa słychać jej cykanie a odpala raz na 20 razy. Dzisiaj miałem też taki pojedynczy incydent zaciecia się EHR tce 10 podnośnik się opuścił i ciągle miała kontrolka czerwona i dopiero pomógł wyjęcie bespiecznika dopiero wtedy się odblokował. Może ktoś coś wie??? 
    • Przez Matik7171x
      Witam. Mam problem ze swoją areską, a mianowicie wczoraj usłyszałem podczas jazdy straszny rugot ( dzwiek podobny jakby coś o coś uderzało w szybkim tempie) z tylu ciągnika. Pojawia się to dopiero wtedy gdy prędkość przekroczy 16km/h. Wie może ktoś co to może być?
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.