-
Podobna zawartość
-
Przez ENDURAK91
Witam mam problem podłączyłem dwie fanfary pneumatyczne pod przewody zasilające fabryczny klakson i niestety nie działają ale jak spuszcze powietrze z układu pneumatycznego to elektrozawory się otwierają co zrobić aby to działało?
-
Przez SebaMazowieckiePL
Witam.
Ostatnio zmieniłem pradnice na alternator Jubana wzmocniony.
kabel czerwony podłączyłem tam gdzie przewód plusowy na rozruszniku a kontrolke od starego kabla po prądnicy .
Podłączając kabel Plusowy nic się nie dzieje ale gdy przypinam mase do akumulatora to biegun (-) iskrzy .
Akumulator był pod prostownikiem. (12.8A)
-
Przez PaweLisowicz
Witam. Potrzebuję szybkiej porady. Po nocy nagle nie zapalił mi ciągnik. Jak chcę zapalić na krótko to się nie da bo na iskry nie ma. Dodatkowo jeszcze gdy chcę zapalić gasną kontrolki oleju i ładowania. W czym może być problem? czyżby rozrusznik? Akumulator ma rok więc jest dobry.
-
Przez ROLNIK7
Tak jak w tytule, chciałbym usłyszeć opinie na ich temat. Są one zamiennikami Magnetona, a produkuje je jakaś litewska firma. Pojawiły sie one niedawno na Allego, a ich cena jest kusząca ponieważ taki rozrusznik kosztuje w granicach 350zł, jak wiadomo nowego Magnetona za taką kasę sie nie kupi. Piszcie co o tym myślicie!
-
Przez waldek315
jak wam długo działa włącznik do kierunkowskazów bo mi tak ok rok i nie wiem czym go zastąpić żeby tak szybko się nie psuł
-