Case Mx 150 prędkość jazdy
-
Podobna zawartość
-
Przez bedi20003
Wyświetlacz case mx 170 2000rok.
W trakcie jazdy prędkość skacze z i wyświetla różne prędkości np 90 km/h ciągle się zmienia i skacze bez opętania co mose być przyczyną? Słyszałem że częste są problemy z wyświetlaczem pytanie czy coś nie łączy czy to coś grubszego. Pozdrawiam
-
Przez roxor
Witam panowie mam do was taka prośbę chce kupić case mx 135 to mój pierwszy case i nie wiem na co trzeba zwrócić uwagę w tym ciągniku jeżeli ktoś wie coś na temat tego ciągnika to proszę o wasze rady dzięki i pzdr.
-
Przez jaco512
Jakie macie opinie na temat tych ciągników? Czy warto je kupywać? Jaką mają trwałość?Poszukuję ciągnika z lat 1985-93 80-100km
-
Przez Lesnik03
Witam case puma, skrzynia powershift 19. W wyniku zbyt późnej wymiany hamulców opilki dostały sie do skrzyni. Na obecną chwilę są biegi parzyste a nieparzyste załącza po jakimś czasie. Czy jest możliwość oczyszczenia ukladu bez demontażu skrzyni? NP kilkukrotna wymianę oleju? Miał ktoś podobny przypadek? Dziękuję za pomoc.
-
Przez Marcin1996
Witam! Planuję zakup nowego ciągnika i zastanawiam się nad Case Maxxum 100 { grópa 107 przekładnia mechaniczna 24-24 elektro-hydr. rewers, byłem u ddealera i powiedział że w nim jest silnik Case IH,nie Iveco ,cy Cummins,co o tym sądzicie?}. Jakie macie opinie na temat tego ciągniczka, jak ze spalaniem, awaryjnością i ceną części? Proszę o wypowiedzi szczególnie użytkowników tych maszyn, a także wszystkich, którzy mieli okazję spotkać się z tym ciągnikiem.Z góry dziękuję za odpowiedzi.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Rolnictwo 4.0 Kubota w praktyce: Elitarne szkolenie z systemu TIM w...
Prasa Case RB 344