Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

nie porównuje tylko jak piszesz nie powinno tak być , a niby kto miał użyczyć helikoptera tubylcy tam niema odział odpowiednika GOPR 

3 minuty temu, marekfarmer napisał:

napisze to jak nie którzy patole na tym forum  kac zyski kazał zaśpiewać propaganda pisowska  i jak zawsze w pisie to wina Tuska xD

Opublikowano

Jakby Tusk był kobietą to jeszcze by podziękowała z języczkiem :23_stuck_out_tongue_closed_eyes:

Opublikowano

A tyle tłumaczy się dzieciom aby niczego nie przyjmowały od obcych. Prawidłowa postawa. Jedna nie chciała za Niemca, druga nie chciała od Tuska. Ach te Polki.O.o

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, PRIMO napisał:

Kolejny ku**a materialista pies ganiał ludzkie życie aby tylko kasa się zgadzała. 

Powiedz to protestującym lekarzom rezydentom

2 godziny temu, PRIMO napisał:

A od kiedy to w Polsce są Himalaje O.o 

Tylko materialista przelicza ludzkie życie na hajs ¬¬

zA głupotę powinno się płacić z włłasnej kieszeni no ale skąd taki socjalista ma to widzieć ;)

https://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/akcja-ratunkowa-pod-nanga-parbat-rzad-sfinansuje-akcje-ratunkowa,809641.html

Edytowane przez staszek131415
Opublikowano

Jakby nic się nie stało i w świat poszły zdjęcia z sukcesu to pierwszy ustawiłbyś się w rzędzie jako dumny rodak. A że sprawa się pizła no to teraz szukać winnych. Zakładając że ryzyko było znane i facet wkalkulował że któregoś dnia może nie wrócić to on postawił na szali więcej niż Ty. On postawił życie a Ty tylko forsę. Sprawa była znana od dawna więc trzeba było protestować zanim tam weszli. Teraz wpisujesz się tylko w grono lemingów opluwających tragedię. 
Mnie to bardzo przypomina Nangar Khel i opluwających naszych żołnierzy po ostrzelaniu wioski. Szczygło też za "baranów strzelających do cywili" nie chciał brać odpowiedzialności. Widocznie jesteście po jednej wodzie. 

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, mirro napisał:

Jakby nic się nie stało i w świat poszły zdjęcia z sukcesu to pierwszy ustawiłbyś się w rzędzie jako dumny rodak. A że sprawa się pizła no to teraz szukać winnych. Zakładając że ryzyko było znane i facet wkalkulował że któregoś dnia może nie wrócić to on postawił na szali więcej niż Ty. On postawił życie a Ty tylko forsę. Sprawa była znana od dawna więc trzeba było protestować zanim tam weszli. Teraz wpisujesz się tylko w grono lemingów opluwających tragedię. 
Mnie to bardzo przypomina Nangar Khel i opluwających naszych żołnierzy po ostrzelaniu wioski. Szczygło też za "baranów strzelających do cywili" nie chciał brać odpowiedzialności. Widocznie jesteście po jednej wodzie. 

No jaja sobie rbisz? Nikogo nie opuwam ae wchodzić po raz siudmy na ten sam szczyt to dla mnie nie odwaga a głupota a raczej choroba to jak alkoholi wie że głowa boli i kac a chleje dalej to że człowiek stawia lekko własne życie świadczy tylko o tym że słabo je ceni

Opublikowano
3 godziny temu, Roman176 napisał:

a wiesz co to syndyk ?? Jeśli nie skazali ludzi to znaczy że są nie winni to nie pis twierdzi nawet są publikacje , korwin gdzieś się wypowiada o tym i o kolesiostwo które sprzedaje zakład za 5 milionów  a w kasie zakładu jest 5 milionów jak krowin gada ?? dziwnym przypadkiem ciech tak był sprzedany 

A co ma syndyk do tego. Zakład jest na plusie ma perspektywy a chca go sprzedać więc nie różnia się od poprzedników. Jak tyle było nieprawidłowości to niech zamykaja aferzystów. Niestety nic nie zrobią a tak jak ze Smoleńskiem będą coraz bliżej prawdy PIS robi gamoniom igrzyska by nieudacznicy mogli sobie wytłumaczyć dlaczego klepią biedę

3 godziny temu, staszek131415 napisał:

a co sądisz o akcji ratunkowej naszych górołaów? Francuzkę uratowali za nasze pieniądze a Polaka ostawili czy nie powinniśmy się domagać wrotu kosztów za akcję ratunkową?

Ty tak na poważnie?  Jeśli tak to winienem sie zastanowić jak cie w miarę kulturalnie okreslić

49 minut temu, staszek131415 napisał:

zA głupotę powinno się płacić z włłasnej kieszeni no ale skąd taki socjalista ma to widzieć ;)

https://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/akcja-ratunkowa-pod-nanga-parbat-rzad-sfinansuje-akcje-ratunkowa,809641.html

Jednak nie da sie kuturalnie.

O rzesz ty  chamie wioskowy:tw_angry: Facet przypłacił to życiem i po prostu tam zamarzł. Straszna śmierć.:(

Jak czarnuchy zgwałcili naszą rodaczkę w Rimini i mimo traumy  dziewczyna żyje a państwo zapewniło pomoc to czemu mieli nie próbować himalaisty ratować?  Może dziewczynie z Rimini też powiedz ze niech się sama martwi jak się po ciemku szwendała na plaży. Sama sobie winna

Jesteś p........... , s............. ,  p............,. (Niech każdy wstawi sobie co uważa)  Rzadko mnie coś tak w....ia ale tobie się udało 

A niech wchodzi i 10 raz co ci do tego. Jak Stoch raz zdobył medal to już ma przestać skakać? A jak Stefankowi Huli się nic całe życie nie udawało to miał zrezygnować bo to głupota? 

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

A co ma syndyk do tego. Zakład jest na plusie ma perspektywy a chca go sprzedać więc nie różnia się od poprzedników. Jak tyle było nieprawidłowości to niech zamykaja aferzystów. Niestety nic nie zrobią a tak jak ze Smoleńskiem będą coraz bliżej prawdy PIS robi gamoniom igrzyska by nieudacznicy mogli sobie wytłumaczyć dlaczego klepią biedę

tylko ten syndrom oprócz smoleńska mają wszyscy oprócz po n i psl   wiec możesz sobie zwalać na Kaczyńskiego mogłeś dzisiaj zobaczyć Kukiza w kawie na ławie 

a tak przywitała Polonia niemiecka w niemczech też kaczyzm ich dopadł 

Opublikowano

"tylko ten syndrom oprócz smoleńska mają wszyscy oprócz po n i psl   wiec możesz sobie zwalać na Kaczyńskiego"  

Syndrom oprócz smoleńska? Jaki syndrom? Czego?  Co mam na Kaczyńskiego zwalać? O.o

Gość marekfarmer
Opublikowano
11 minut temu, Ulman napisał:

Jednak nie da sie kuturalnie.

O rzesz ty  chamie wioskowy:tw_angry: Facet przypłacił to życiem i po prostu tam zamarzł. Straszna śmierć.:(

Jak czarnuchy zgwałcili naszą rodaczkę w Rimini i mimo traumy  dziewczyna żyje a państwo zapewniło pomoc to czemu mieli nie próbować himalaisty ratować?  Może dziewczynie z Rimini też powiedz ze niech się sama martwi jak się po ciemku szwendała na plaży. Sama sobie winna

Jesteś p........... , s............. ,  p............,. (Niech każdy wstawi sobie co uważa)  Rzadko mnie coś tak w....ia ale tobie się udało 

A niech wchodzi i 10 raz co ci do tego. Jak Stoch raz zdobył medal to już ma przestać skakać? A jak Stefankowi Huli się nic całe życie nie udawało to miał zrezygnować bo to głupota? 

Co  prawda  aż  tak boli  ???

Staszek ma 100%  Racji   To nie był  amator  wiedział  gdzie  idzie  i jak to sie może  skończyć.  Więc  ci  co idą  w góry  powinni sami  płacić  za  akcje  ratunkowe  albo  się  ubezpieczać.   Tak jak  turyści  się  ubezpieczają  dodatkowo  jak jadą  za granicę na wczasy .

Nie  porównuj tego  do Riminii bo to dwie różne  sprawy  choć  ci  Polacy  w Rimini  nie byli   tacy  ,,święci,,  bo mimo  zakazu  na plaże  w nocy  poleźli.

Opublikowano (edytowane)

Przypłacił ,,,,,,, nie on jeden na własne życzenie ambasada Francji omówila sfinansowania akcji ratunkowej a nas każdy chętnie poucza jak to prawa człowieka PiS OGRANICZA ile ludzi codziennie umiera bo nie ma kasy na ich leczenie  buraku Ulman a czego po Tobie można się innnego spodziewać napiszę jescZe raz BRAWURA TO NIE ODWAGA ANI BOHATERSTWO

Opublikowano

Staszek  powinienem ci życzyć tego samego.  Przykładny wierzący, empatyczny, katolik zwolennik partii co dba o ludzi. 

Jak tylu umiera bo nie ma na leczenie to może nierobom 500+ nie dawać tylko ludzi leczyć? 

Jeśli dzieci jeżdzą nad morze za 500+ to czemu człowieka który ma jakieś ambicje i cele nie próbować ocalić? 

Ile to kosztów nasze państwo poniesie? Może zrobić zrzutkę ogólno narodową by PISowska swołocz kosztów nie musiała ponosić bo na socjal będzie mniej. Draństwo , tfuuuu!  

Opublikowano

A co to za ambicje igranie z życiem no daj spokój ,,,,,pluj sobie na swoją swolocz a odemnie się odwal socjalisto

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

głupie porównanie faceta nikt nie opluwa  

Opublikowano

Adrenalina...jeden musi wypić inny przejechać ludzi na pasach ,iść na ryby polowanie, ainny w góry

Opublikowano
18 minut temu, Ulman napisał:

Staszek  powinienem ci życzyć tego samego.  Przykładny wierzący, empatyczny, katolik zwolennik partii co dba o ludzi. 

Jak tylu umiera bo nie ma na leczenie to może nierobom 500+ nie dawać tylko ludzi leczyć? 

Jeśli dzieci jeżdzą nad morze za 500+ to czemu człowieka który ma jakieś ambicje i cele nie próbować ocalić? 

Ile to kosztów nasze państwo poniesie? Może zrobić zrzutkę ogólno narodową by PISowska swołocz kosztów nie musiała ponosić bo na socjal będzie mniej. Draństwo , tfuuuu!  

jak to jest samemu brać 500 kruś + dopłaty i tak sr** na innych ??

niech sobie jadą na hawaje nigdy nie było ich stać niech dzieci coś mają  pewnie zwolennik z ciebie jak za po podziel się posiłkiem  i gdy uncef apelował ze co 4 dziecko jest nie dożywione a dzisiaj bul d*py ??

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, staszek131415 napisał:

Powiedz to protestującym lekarzom rezydentom

Ile ten durny PIS już żądzi o.O chyba wystarczająco długo żeby takie sprawy uregulować ale po co jak można zajmować się sprawami typu "WINA TUSKA" albo coś w tym stylu. 

Opublikowano (edytowane)
46 minut temu, staszek131415 napisał:

A co to za ambicje igranie z życiem no daj spokój ,,,,,pluj sobie na swoją swolocz a odemnie się odwal socjalisto

A Kubica nie igrał, Gollob nie igrał, bokserzy nie igrają? Socjalisto? Żeś kiedyś nawet twierdził że JKM to lewak ale merytoryki zbrakło. Prawicowy wielbiciel socjalu się znalazłxD

44 minuty temu, rexx123 napisał:

Tak swoją drogą, to co tak ludzi ciągnie w te góry, że własne życie ryzykują? Rozumiem - być pierwszym, ale którymś tam z kolei.

To samo co chęć wygrania zawodów, przebiegnięcie maratonu, złamanie granicy 10s/100m w spricie itd.  Ja tez do końce tego nie pojmuje bo gór nie lubie ale mam do nich olbrzymi szacunek. Trzeba mieć jaja by takie ryzyko podejmowac ale i jak się to osiągnie to musi być genialne uczucie.

36 minut temu, Roman176 napisał:

jak to jest samemu brać 500 kruś + dopłaty i tak sr** na innych ??

niech sobie jadą na hawaje nigdy nie było ich stać niech dzieci coś mają  pewnie zwolennik z ciebie jak za po podziel się posiłkiem  i gdy uncef apelował ze co 4 dziecko jest nie dożywione a dzisiaj bul d*py ??

A co to ma wspólnego ? Ja na swoje 500+ napewno zarobie ale nie żal mi byłoby na ratowanie faceta tak jak współczuącym katolikom proPISowskim. Kilku dzieciom jakby nad morze raz nie pojechały nic by się nie stało i ich ci szkoda a  na faceta którego próbowali uratować przed zamarznięciem  nie?  Niedożywione dzieci?  A umierały z głodu? Co 4 w Polsce ? O ile wiem to na świecie , a jak chcesz świat zbawiać to czemu miałbyś pominąć próbę urtowania jednego chłopa i do tego rodaka. 

Oj wychodzi z ciebie  mały zawistny i wredny zasciankowy mały polaczek.  Dzieci którym nic nie grozi - pomagać Facet który zamarza - nawet nie próbować. 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)

Mi żal głupoty Twojej tak jak i Kubicy i Golloba Sportu nie oglądam już od dawna bo tam nie chodzi o rywaliację tylko o kasę .......i ze sportem mało ma to wspólnego

Gość marekfarmer
Opublikowano

2 minuty temu, Ulman napisał:

A co to ma wspólnego ? Ja na swoje 500+ napewno zarobie ale nie żal mi byłoby na ratowanie faceta tak jak współczuącym katolikom proPISowskim. Kilku dzieciom jakby nad morze raz nie pojechały nic by się nie stało i ich ci szkoda a  na faceta którego próbowali uratować przed zamarznięciem  nie?  Niedożywione dzieci?  A umierały z głodu? Co 4 w Polsce ? O ile wiem to na świecie , a jak chcesz świat zbawiać to czemu miałbyś pominąć próbę urtowania jednego chłopa i do tego rodaka. 

Oj wychodzi z ciebie  mały zawistny i wredny zasciankowy mały polaczek.  Dzieci którym nic nie grozi - pomagać Facet który zamarza - nawet nie próbować. 

A ktoś  mu tam kazał  wejść  czy na własne życzenie tam  polazł  prywatnie ????

Sam powinien za ta akcje  zapłacić    albo  rodzina  jak facet  nie przeżyje. Dlaczego ja mam płącić   na ratowanie jakiegoś  kolesia  co  nie ma nic lepszego  do roboty  tylko łażenie po górach. Wole aby te  pieniądze  dostała  Polska  rodzina  i pojechała sobie  z dziećmi wypocząć nad morze  czy w góry  na narty.

Z  katastrofy  Smoleńskiej potrafiłeś  się  tutaj  prześmiewać  a jak ktoś  napisze  prawdę   to masz  ból  D*py.

Zauważyłem że ty jesteś  taki typowo  zawsze  Anty  nie ważne co  zawsze  w drugą  stronę.

Opublikowano (edytowane)

Nie bluźnij synu. 

9 minut temu, staszek131415 napisał:

Mi żal głupoty Twojej tak jak i Kubicy i Golloba Sportu nie oglądam już od dawna bo tam nie chodzi o rywaliację tylko o kasę .......i ze sportem mało ma to wspólnego

Marek, a która prawda jest ta prawdziwa?

Edytowane przez rexx123
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v