Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

7x 800  mi  wychodzi  5600 -  7000  =  1400

500x7=3500 -5600 =  -2100

Raz  się  udało dobrze  sprzedać  ale były  lata  po 500 pln  gdzie  przynosiły  straty

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano

Jakaś pisowska ta matematyka. Skąd wziąłeś 800 , czemu 5600 odejmujesz od 7000 tys Co to jest to 3500 i po co odjete zostało 5600 i co oznacza wynik tego działania? Nie żabym się czepiał ale po prostu nie mogę zrozumieć :mellow:

Opublikowano

Politycy PO może i chcieli kiedyś ich przyjmować ale pod naciskiem opinii publicznej zmienili zdanie. 

Skurczy byk jaki na żywca kłamie.Nieomal każdego dnia słyszę jak Schetyna mówi aby rząd przyjął imigrantów.

PO i Nowoczesna kilka dni temu nawoływała żeby PIS przyjął co najmniej 10 tysięcy tzw. uchodźców Islamistów x3.wykop.pl/ (...) T534JDlAnL02pUdk.jpg

http://polskaracja.com/posel-nowoczesnej-polske-stac-by-przyjac-10-tysiecy-uchodzcow-wideo/

CZARNO NA BIAŁYM O TYM JAK PLATFORMA SZYKOWAŁA POLAKOM KŁOPOTY

www.youtube.com/watch?v=sXxZ4sH6Ooc&feature=youtu.be

snapback.png

Tak samo jak zmieniła zdanie większość polityków UE na czele z Merkel. A ty dalej swoje dyrdymały pociskasz. To, że ciebie omotali tą durną propagandą to nie znaczy, że wszyscy tacy głupi i takimi bzdurami zastraszyć się dadzą.

http://namzalezy.pl/wedlug-brytyjskiego-the-times-polska-i-wegry-otrzymaja-na-jesieni-ultimatum-w-sprawie-przyjecia-imigrantow/

Opublikowano (edytowane)

Półprawdy i półkłamstwa są charakterystyczne dla PIS. Prawdą jest że vat za Tuska był niższy jak też to że był taki sam jak teraz Twierdzenie - za Tuska vat był niższy , jest prawdziwe mimo że nie pokazuje całości sytuacji i żadne wymyślne intelektualnie "półkłamstwa"  tego nie zmienią.

Podstawą logiki jest rozróżnienie prawda/fałsz bez żadnych form pośrednich. Jak więc zaklasyfikujesz twierdzenie że " za Tuska vat był niższy niż za Szydło"  - prawda czy fałsz? 

a czy za tuska mniej zamożnym rodzinom żyło się lepiej niż za szydło?

specjalnie zadałem to pytanie tobie żeby ci udowodnić że ten kto w ten sposób stawie jakiekolwiek stwierdzenia to ma troszkę nie wtenczas :D

Edytowane przez grzen
Opublikowano

A jak PIS zaprasza ukraińców mimo że ten kraj otwarcie popiera banderyzm to co powiesz. To dobrze czy nie?

Dobrze, Bo w niedalekiej przyszłości należy się spodziewać napływu do Polski tysięcy uciekinierów z takich krajów jak Szwecja, Niemcy,Francja czy Belgia.Rządzący tam lewacy prowadzą ich ku zagładzie. Poprawność polityczna i neomarksizm oznaczają dla nich katastrofę. Wkrótce na ulicach zachodnioeuropejskich miast wybuchną ogromne zamieszki i krwawe rozruchy,jak opisane jest w przepowiedniach, co zaowocuje potężną emigracją ludzi, którzy będą uciekać m .in. do Polski ratując w ten sposób życie. Muzułmanów przybywa (Włosi na przykład sami ich przywożą do siebie swoimi okrętami), rozmnażają się na potęgę (dzietność muzułmanek to ok. 6 - europejek 1,3). Liczby mówią same za siebie... Rozruchy na wyspach greckich, w Turynie, we Francji,- to tylko takie małe próbki tego co niebawem czeka całą cywilizację zachodnią

Opublikowano

Wolę polaków z Ukrainy niż tych muzułmanów z prostej przyczyny . Co PO już nie chce uchodźców ? To kolejne kłamstwo którym chcą omamić wyborców . Jak deklarowali przyjęcie to narodu się nie pytali a teraz słuchają jak słabe sondaże.

Ulman pisze że nie jest za Po ani za N a już nie za Pis to może jest za mniejszością ? :rolleyes: 

Nie dziwię się że niektórym się nie podoba rozdawnictwo bo czemu to służy ?

Jak ktoś ma dużo ha to nie ma ludzi do roboty i sam musi zapier....ać albo dać więcej za robotę .

Nikt z zwolenników Tuska nie napisał co oznaczały te czerwone kartki ? :D 

Czemu Schetyna nie towarzyszył Tuskowi ? :D 

Opublikowano (edytowane)

a czy za tuska mniej zamożnym rodzinom żyło się lepiej niż za szydło?

specjalnie zadałem to pytanie tobie żeby ci udowodnić że ten kto w ten sposób stawie jakiekolwiek stwierdzenia to ma troszkę niepokolej :D

Jeśli masz na myśli socjal + to mniej zamoznym za Szydło żyje się lepiej.  Co prawda logika tej tezy jest taka że dobrobyt bierze się z tego kto rządzi a nie czy się pracuje czy nie,  ale socjalisci już tak mają.

Zadawanie takich pytań i stawianie takich tez nie świadczy o tym  że ktoś ma nie po kolei a jedynie pokazuje jak się operuje prawdziwymi acz niepełnymi informacjami, PIS robi to codziennie tak jak wiele osób rutaj. 

Stary dowcip- By raz na zawsze rozstrzygnąć kto jest lepszy w sprincie rosjanie i amerykanie wystawili zawodników do wyścigu. Amerykanin wygrał. W amerykańskiej TV ogłosili nasz zawodnik był pierwszy , rosjanin drugi.

W ruskiej TV komunikat następujący - nasz zawodnik zajął drugie miejsce a amerykanin był przed ostatni. 

Czy którakolwiek z tych informacji jest fałszywa?

@Alamo - no nie ma dla ciebie ratunku :blink: A jak UPAińcy zechcą odzyskać Chełm, Przemyśl i kawał podkarpacia i kultywując narodowe tradycje bedą wyrzynać cywili, gwałcić i palić żywcem 

Nie bedą nawet musieli sie u nas mnożyć bo już ok 1 mln mamy w kraju i w każdej chwili może przyjechać jeszcze 1 mln bo ich zapraszamy. Jak oni zaczną masowe zamieszki na naszych ulicach to bedzie dobrze?

A ty wogóle samodzielnie myślisz czy tylko umiesz słuchać  Jarka, wklejać gotowce i wierzyć w przepowiednie? 

@Zbyszko na UPAinie nie ma prawie polaków bo ich wymordowano, uciekli lub zostali wysiedleni.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)

Dolny, śląsk, opolszczyzna, mazury, bieszczady

A gdybyś musiał wybrać pomiędzy muzułmaninem a Ukraińcem to kogo byś wybrał ? ;)    

Niemcy też mordowali i palili .

Edytowane przez Zbyszko
Opublikowano

Ja napisałem gdybyś musiał . 

Zwykli ludzie przyjeżdżają do nas i u nas pracują . Gdybyś czuł niechęć do kogoś współpracowałbyś z nim .

Jest tak jak wszędzie jedni popierają Pis drudzy Po . Tak samo są zwolennicy Polski i przeciwnicy .

A czemu marko-kolo się schował ?  :D  :D  :D

Opublikowano

Ja napisałem gdybyś musiał . 

Zwykli ludzie przyjeżdżają do nas i u nas pracują . Gdybyś czuł niechęć do kogoś współpracowałbyś z nim .

Jest tak jak wszędzie jedni popierają Pis drudzy Po . Tak samo są zwolennicy Polski i przeciwnicy .

A czemu marko-kolo się schował ?  :D  :D  :D

Ale nie muszę i takich dylematów nie mam. 

Ci co 11.09 rozpierniczyli WTC też przyjechali do USA , pracowali, uczyli się i co z tego?

Opublikowano

To było w przenośni . Rydzyka nie słucham tylko słyszałem o nim  . Tego drugiego nie kojarzę choć pewnie ty go dobrze znasz tylko ciekawe skąd ?

Co i kto wie co tam było . Były słuchy że dużo pracowników wcale nie przyszło do pracy . Może to był pretekst do zaatakowania Iraku i zniszczyć rafinerie ?

Ale co to roztrząsać jak w Polsce nie ma porządku .  

Z sekcji zwłok można określić z jakiego regionu człowiek pochodzi tylko czy znaleźli te zwłoki bo z prochów to nic się nie dowiemy ale jakby MAK to badał pewnie by coś ustalił ? Który samolot uderzył drugi a który przedostatni . :D  :D  :D  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v